Diete

Cum scapi de grăsimea din talie, fără exerciții fizice


16 februarie 2015 | Elena Diaconu


Dacă nu ești adepta sportului, îți oferim o soluție simplă care te va ajuta să scapi de grăsimea din talie fără eforturi prea mari.

Ingredientele principale are rețetei pentru slăbit sunt hreanul, mierea și lămâia.

Acest remediu natural elimină excesul de grăsime depus în jurul taliei și nu numai. Specialiștii susțin că folosirea acestei rețete te ajută să-ți îmbunătățești memoria, auzul și vederea.
 

Cum se prepară

125 g de hrean se amestecă bine în blender cu 3 lămâi curățate și fără semințe. În compoziția rezultată, adaugă 3 linguri de miere.

Amestecul obținut se depozitează într-un borcan de sticlă care se închide etanș și se ține la frigider.
 

Cum se folosește

Din acest amestec se ia câte o linguriță de două ori pe zi, în timpul meselor principale. Cura de slăbire se ține 3 săptămâni. După această perioadă, vei vedea că talia ta este vizibil mai subțire.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Roby - 16 februarie 2015 15:54
Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acumcu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia