Horoscop

Cum se comportă în pat, în funcție de zodie!


18 septembrie 2014 | Elena Diaconu


Fiecare nativ are un fel de-a fi chiar și atunci când vine vorba de experiențele sexuale. Uite cum se comportă partenerul tău în pat, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec - Când vine vorba de sex, Berbecilor le place să fie provocați, fiindcă acești nativi sunt firi spontane și adoră să dețină controlul.

Taur - Nativul acestei zodii este un semn senzual și îi place să-și exprime senzualitatea prin comportamentul lui sexual. Ăși dorește ca partenera lui să aibă multă imaginație.

Gemeni - Bărbatului născut în zodia Gemeni îi place sexul aventuros și pasional. Nu refuză nici partidele amoroase... la telefon.

Rac - Nativului născut în zodia Rac îi place să facă sex pasional cu o pesoană pentru care simte ceva mai mult decât atracție fizică. Își dorește ca sentimentele lui să fie reciproce.

Leu - Bărbatul Leu vrea să i se confirme că face o treabă bună în dormitor. Însă, înainte de toate, trebuie să știi că pentru a-i capta interesul trebuie să-i acorzi toată atenția ta.

Fecioară - Bărbatul Fecioară este un semn zodiacal foarte senzual, care știe cum se comporte în dormitor. Te poate face să ajungi rapid pe culmile plăcerii, mai ales dacă există o chimie între voi.

Balanță - Nativul acestei zodii vrea să ai parte de cele mai intense experiențe sexuale, de aceea își dă toată silința în timpul partidei sexuale. Același lucru își dorește și el de la partenera lui.

Scorpion - Bărbabatul Scorpion este extrem de pasional și știe de fiecare dată cum să-și aducă partenera pe culmile plăcerii. Cu toate acesta, trebuie să simtă chmia dintre el și partenera lui.


Citește și:

Semne că își dorește doar sex. Ține cont de aceste lucruri!

Avantajele sexului de dimineață


Săgetător - Pentru bărbatul Săgetător, sexul fără puțină distracție nu înseamnă nimic. Așadar, încearcă să spargi monotonia din dormitor, dacă vrei să ai parte de trăiri intense alături de acest nativ.

Capricorn - Acest nativ pune mare preț pe felul în care te simți alături de el în momentele voastre intime. Va face orice îi stă în putință ca să te satisfacă sexual.

Vărsător - Bărbatului născut în zodia Vărsător pune accentul pe varietate când vine vorba de experiențele sexuale. Așadar, își dorește ca partenera lui să fie dornică să încerce lucruri noi.

Pești - Cu cât știe mai multe despre tine, cu atât este mai pasional în timpul partidelor sexuale. Lasă-l să te cunoască și vei avea parte de experiențe sexuale de neuitat.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Laviniu - 19 septembrie 2014 03:32
Cautam persoane cu studii medii si care vor un job bine platit (300 de dolari lunar) de operator online, part-time la domiciliu, 3 ore pe zi, intr-o firma foarte serioasa, cu mari perspective de dezvoltare ! Vrei sa castigi bani intr-o echipa de nota zece? Cere acum mai multe informatii la email [email protected]
Corina - 21 septembrie 2014 08:55
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Silvia - 29 septembrie 2014 16:11
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia