Deserturi

Cum se face prăjitura armenească Mikado


11 ianuarie 2017 | Redacţia






Bucătăresele din Armenia sunt maestre în arta culinară. Un exemplu este prăjitura Mikado, cu foi fragede și cremă fină. Iată cât de simplu se prepară!

De ce ai nevoie pentru prăjitura armenească Mikado

 

Pentru foi

 
600 g făină
 
125 g unt
 
100 ml iaurt
 
100 g zahăr
 
1 ou
 
apă minerală
 
 
1 lingură bicarbonat
 
1 lingură oțet
 
sare
 

Pentru cremă

 
1 tabletă ciocolată neagră
 
200 g unt
 
200 ml lapte condensat
 
nucă de cocos, pentru decor
 


Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia