Astrologia dragostei

Ce fel de nuntă vei avea în funcție de zodie

10 martie 2015 | Sorina Severin


Vei fi o mireasă preocupată de cel mai mic detaliu sau una care va avea grijă ca ziua nunții să fie cea mai frumoasă din viața ei? Află cum va fi nunta ta în funcție de semnul tău zodiacal!

Berbec

Ziua în care vei îmbrăca rochia albă de mireasă va fi una deosebită, pe care invitații nu o vor uita niciodată. Întrucât ești o fire spontană, nu ar fi de mirare să ai parte de o nuntă originală, cum ar fi una într-o locație exotică. Dacă bugetul nu-ți va permite să spui da pe meleaguri străine, atunci cu siguranță vei alege un hotel modern, cu o grădină spectaculoasă.

Taur

Nativele din această zodie preferă nunțile clasice și elegante. Locația va fi una rafinată, cum ar fi un conac boieresc, iar accentul va fi pus pe mâncare și băutură. În ceea ce privește muzica, de la recepție nu va lipsi o formație de muzică clasică, precum și o călătorie printre cele mai iubite melodii din toate generațiile.

Gemeni

Cu siguranță că nunta ta va fi una mare, deoarece vei dori nu doar să-ți înviți familia și cei mai apropiați prieteni, ci și amici, doar pentru că vrei ca toată lumea să împărtășească bucuria ta. Locul perfect este o grădină sau o sală mare de recepție, astfel încât pe ringul de dans să aibă loc atât invitații, cât și scena pentru muzica live. Este bine să-ți urmărești cu grijă cheltuielile, deoarece nu vrei să-ți strici ziua din cauza costurilor prea ridicate.

Rac

Întrucât ai fost mereu o persoană mai retrasă, vei prefera o nuntă în familie, alături de prietenii foarte apropiați. Va fi o petrecere foarte romantică, la un restaurant mic și cochet, astfel încât invitații să se simtă în largul lor și să aibă grijă doar să se distreze.

Leu

Nunta ta va fi un eveniment de care ai parte doar odată în viață. Vei avea o listă de invitați lungă, deoarece, pentru prima dată, nu-ți vei mai face griji pentru buget și vei dori să fie ceva special, așa cum ai visat încă din copilărie. Te vei orienta spre o petrecere la castel sau sala de recepții a unui teatru, iar seara va fi cu totul specială.

Fecioară

Dacă ești invitată la petrecerea de nuntă a unei native din zodia Fecioară atunci trebuie să te îmbraci cât mai elegant deoarece vei păși pe covorul roșu de la un hotel renumit. Recepția va fi programată în cel mai mic detaliu și vei avea un prezentator care va avea grijă ca de pe listă să nu fie nimic sărit. Vei avea o nuntă originală, fără băuturi alcoolice și fără preparate nesănătoase.

Balanță

Nunta balanțelor va fi ca deznodământul unui basm cu final fericit. Îți plac spațiile deschise, așadar, cel mai probabil, petrecerea va fi în aer liber. Vei miza pe bucate delicioase, fără însă să fie pretențioase. Nu vor lipsi florile spectaculoase și accesoriile cu aer romantic.

Scorpion

Va fi o zi în care momentele de fericire se vor împleti cu adevărate drame, mai ales când vei vedea că nu totul va ieși exact cum ai plănuit. Chiar și așa invitații se vor distra de minune și nu vor băga de seamă micile greșeli. Așadar, încearcă să te simți cât mai bine și nu te consuma din cauza micilor amănunte.

Săgetător

Nunta se va potrivi perfect personalității tale. Dacă îți place muzica rock, nu vor lipsi accentele rock, iar dacă ești o fire mai sportivă, la petrecere vei avea parte de tot felul de jocuri care mai de care mai interesante, care nu-i vor ține pe scaune pe invitați.

Capricorn

Întrucât ești foarte ambițioasă, îți vei dori ca nunta ta să rupă gura târgului. Vei avea invitați din înalta societate, iar luxul va fi prezent la tot pasul. Petrecerea va semăna cu una de la Hollywood, dar nu vor lipsi obiceiurile și tradițiile specifice zonei.

Vărsător

Îți vei dori ca nunta ta să fie cu adevărat unică. Vei vrea să ieși din tipare, și va fi o combinație de mai multe stiluri, deoarece vei încerca să mulțumești pe toată lumea, începând de la viitorul soț, până la părinți și socri.

Pești

Mireasa din această zodie se entuziasmează doar când aude cuvântul iubire. Și pentru ca basmul tău să se termine cu un final fericit, nunta trebuie să aibă loc la un castel, iar la biserică vei ajunge într-o caleașcă. Preferi nunțile intime, în locul multor invitați extrem de zgomotoși, și pe care nici nu-i cunoști prea bine. Nu vor lipsi fluturașii, foarte multe buchete de flori și inimioare, deoarece la nunta ta, dragostea va pluti în aer.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia