Cuplu

De ce bărbații adoră să ai orgasm


26 septembrie 2014 | Sorina Severin


Deși s-ar crede că bărbații sunt preocupați doar de propria lor plăcere în pat, lucrurile nu stau chiar așa. De fapt, bărbații adoră să ai și tu orgasm. Iată de ce!

Se simt împliniți

Bărbații adoră recompensele. Știi doar ce fericit este când șefii îi apreciază eforturile la locul de muncă sau când primește o promovare. Ei bine, cam la fel stau lucrurile și în pat. Faptul că tu ai orgasm este garanția că sunt buni la pat și știu cum să satisfacă o femeie.

Orgasmul vă poate apropia

În momentul în care ai orgasm, organismul eliberează un hormon numit oxitocină, care te face să te simți îndrăgostit de tot ce te înconjoară, și cu atât mai mult de persoana cu care împarți așternutul.

Au parte de un spectacol privat

Nimic nu-l poate ațâța mai mult decât faptul că doar el te privește în clipa în care-ți pierzi controlul din cauza plăcerii. În momentul în care-ți muști buzele sau îți arcuiești spatele el se simte împlinit și fericit că doar el te poate vedea în acele momente.

Vor să te vadă fericită

Iar orgasmul este cel mai bun semn că în acele momente ești extrem de fericită. Orgoliul lor masculin nu va fi mulțumit până când nu va vedea că a reușit să te aducă până în al 9-lea cer. În plus orgasmul este mult mai ieftin decât un buchet de flori sau o bijuterie.


Citește și:

Cum să ai un orgasm mai intens

Top 3 poziții care-ți garantează orgasmul


Vocea ta sună minunat

Obișnuiești să vorbești pe un ton ridicat doar în două momente. Când ești supărată pe partenerul tău sau când dimpotrivă, ești surprinsă și extrem de fercită. Însă, când ai orgasm vocea ta are cu totul altă tonalitate, iar bărbații adoră să o audă.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Ioan - 25 septembrie 2014 07:34
Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]
Sebi - 26 septembrie 2014 01:30
Deveniti proprietar in cel mai mare site de socializare(in devenire).Pe langa alte avantaje(care le gasiti in pagina personala dupa inregistrare),primesti gratuit actiuni prin inregistrare si simpla vizualizare a site-lui Actiunile se pot vinde sau iti asigura un venit lunar pe viata .Inregistrare gratuita aici :
https://www.globallshare.com/ro/2834451.html
Giony - 26 septembrie 2014 11:08
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!
Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos!
Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite “vreau “ la : e-mail : [email protected]
Giony - 26 septembrie 2014 11:09
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
Adrian Razvan - 26 septembrie 2014 14:25
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti textul "Info" la email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia