Horoscop

Defectele ascunse ale semnelor zodiacale


14 martie 2016 | Mihaela Toader


În funcție de zodia în care ne naștem, fiecare dintre noi este înzestrat cu numeroase calități cunoscute sau mai puțin știute de ceilalți. Pe lângă trăsăturile pozitive, toate semnele zodiacale au și o latură „întunecată“. Iată care este aceasta!

Berbec

Motto-ul nativilor născuți sub acest semn zodiacal este „Acum! Acum! Acum!“ Ei sunt cei mai impulsivi și nerăbdători dintre toate semnele zodiacale. Pentru că nu prea ține cont și de părerile celor din jur, el se dovedește a fi uneori…imatur.

Taur

Posesivi și materialiști câteodată, nativii Tauri excelează la capitoul egoism. Mai mult, întrucât se dovedesc a fi foarte încăpățânați, ar fi bine să stai departe de discuțiile contradictorii cu aceștia. Deoarece uneori sunt foarte leneși, nativii născuți sub această pecete astrologică pot fi foarte greu urniți din loc.

Gemeni

Au atât de multe personalități diferite că nu știi niciodată cum va reacționa într-o anumită situație. Atunci când discuți cu un nativ Gemeni, nu te așteapta să scoți multe cuvinte. Și asta  pentru că lor le place să se audă vorbind.

Rac

Precaut și timid, nativul născut sub această pecete astrologică poate fi cu greu convins să iasă din zona lui de confort. Mai mult, pentru că este o fire sensibilă, trebuie să ai mereu grijă ce anume îi spui, deoarece chiar și cel mai mic lucru îl poate ofensa.

Leu

Încrezător în forțele proprii și cuceritor, Leul te va fermeca de la prima întâlnire. Îi place să fie în centrul atenției, motiv pentru care are impresia câteodată că toată lumea se învârte în jurul său.

Fecioară

Fii mereu prudent în preajma unui nativ născut sub semnul zodiacal Fecioară, pentru că are tendința de a-i judeca pe cei din jur. Perfecționiști din fire și orientați spre detaliu, Fecioarele nu te va băga în seamă decât dacă au un interes ascuns.

Balanță

Plănuiești să mergi la cină cu o Balanță? S-ar putea să te prindă micul dejun, deoarece aceasta va va cântări toate opțiunile posibile, lucru ce poate dura și ore. O Balanță va abandona propriile sale valori pentru ca toată lumea din jur să fie fericită.

Scorpion

Ar fi bine să nu greșești de față cu un Scorpion, pentru că el nu uită niciodată, și există mari șanse să-ți facă viața grea. Mai mult, puterile de manipulare pe care un Scorpion le are îți poate afecta serios sănătatea mentală.

Săgetător

Săgetătorii sunt cinstiți și greu de cap, motiv pentru care ajung uneori să fie lipsiți de tact. Au impresia că ei știu totul și foarte rar ascultă și părerile celor din jur. Iubesc adrenalina și dacă nu au parte de o aventură nouă și interesantă, se plictisesc foarte repede.

Capricorn

Capricornii sunt atât de prinși de propriile idei încât cu greu renunță la ele. Un Capricorn nu se va gândi de două ori cu privire la a se folosi de cineva pentru propriul beneficiu.

Vărsător

Nativii născuți sub această pecete astrologică au mereu tendința de a-i judeca pe cei din apropierea lor. Ei trăiesc atât de mult în propriul glob de cristal, încât cu greu se pot detașa de mediul în care trăiesc.

Pești

Pentru că de cele mai multe ori sunt foarte distanți, Peștii nu observă nevoile celorlați. Deși se presupune că acest semn zodiacal este cel mai vechi și cel mai înțelept dintre toate semnele, este surprinzător de credul.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Flory - 14 martie 2016 17:16
Vrei sa devii reprezentant la ladys foarte simplu intra la linku http://ladys.ro/promo/1/CFL4EyED daca te inscrii in programu de afiliati castigi bani

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia