Sfaturi si trucuri

Dieta pentru o viață sexuală mai activă


17 aprilie 2015 | E.B.


Anumite alimente pot da un impuls pozitiv vieţii tale sexuale, iar altele o pot înrăutăţi. Află care sunt cele ce nu trebuie să-ţi lipsească din cămară, şi cele de care să te fereşti!

Căpşuni – DA

În curând e sezonul lor, deci nu te sfii să le consumi cu încredere. De proprietăţile lor antioxidante beneficiază din plin inima şi arterele tale. Iar o bună circulaţie sanguină, se ştie, este esenţială pentru o activitate sexuală „ca la carte”.

Savurează căpşuni proaspete în cicolată neagră! Aceasta din urmă conţine metilxantine, compuşi care au capacitatea de a activa libido-ul.

Alcool – NU

Dacă un pahar de vin roşu te relaxează şi îţi aduce preaplin de antixodanţi, alcoolul din „tărie” nu e un bun stimulent al libido-ului. În cantităţi mari, „amorţeşte” şi adoarme simţurile, şi scade inhibiţiile într-un sens care te poate îndemna să iei decizii necugetate, în ceea ce priveşte sexul.

Migdale – DA

Conţin zinc, seleniu şi vitamină E, care sunt importatne pentru sănătatea sexuală şi reproducere. Seleniul, se ştie, ajută în caz de infertilitate, iar vitamina E e de folos inimii. Zincul stimulează hormonii sexuali masculini.

Migdalele mai conţin şi acizi graşi buni, Omega 3, care fluidizează circulaţia sângelui, inclusiv în zona aparatului reproducător.

Friptură – NU

Deşi carnea friptă vine cu o zestre bogată de proteine şi zinc, furnizează şi belşug de grăsimi saturate şi colesterol. Un regim bogat în carne este asociat cu un risc crescut de diabet de tip 2, hipertensiune şi boli de inimă – toate aceste boli având efect negativ asupra vieţii sexuale.

Pepene roşu - DA

Aduce mulţime de fitonutrienţi care stimulează libidoul - licopen, citrulină, betacaroten- , toţi având rol în dilatarea vaselor sanguine. Ceea ce e echivalent cu impulsionarea funcţiilor sexuale.

Cartofi prăjiţi - NU

Prăjelile – de la chiftele la cartofii pai – sunt bogate în acizi graşi „răi”, saturaţi sau de tip trans, care influenţează negativ activitatea inimii şi circulaţia sanguină, fiindcă se depun şi rigidizează pereţii arterelor.

Iar cartofii prăjiţi, dragii de ei... sunt asociaţi cu riscul apariţiei diabetului 2, ceea ce înseamnă „blocaje” sexuale în cuplu.

Asta nu înseamnă să nu mai mănânci niciodată „prăjeli”. Contează şi tipul de ulei în care găteşti alimentele: uleiurile vegetale, uleiul de măsline contribuie mai puţin la concentraţia finală de grăsimi saturate.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Ioana - 08 martie 2013 16:37
Doar la clinica www.drvoicu.ro ai reducere toata luna martie la procedurile de infrumusetare!
Rinoplastii, implanturi mamare,liposuctii!Pregateste te de vara cu un look nou si intinerit!
Mari - 29 octombrie 2014 13:44
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Adrian Razvan - 17 aprilie 2015 13:06
Dacă credeţi cu tărie în ceva, acesta va deveni realitatea voastră. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viată”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de e-mail: [email protected]
Rodica - 20 aprilie 2015 18:49
Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia