Diete

Dieta Rosemary Conley, -3 kg în 7 zile


02 martie 2016 | Sorina Severin


Spre deosebire de alte diete, care sunt extrem de drastice și au multe privațiuni alimentale, dieta Rosemary Conley, reduce numărul zilnic de calorii, având un meniu diversificat.

Planul alimentar este compus din ingrediente care au mai puțin de 5% grăsime, excepție făcând peștele gras, care conține grăsime mononesaturate, benefice pentru sănătate și care grăbesc scăderea în greutate. În același timp, poți introduce în meniul zilnic alimente bogate în fibre, cum sunt fulgii de ovăz. Poți consuma zilnic o mână de fulgi de ovă, fierți în puțin lapte degresat și vei avea cel mai bun mic dejun, care-ți va potoli senzația de foame timp îndelungat și îți va oferi necesarul de energie de care ai nevoie dimineața. Meniul este completat de orez basmati, paste și făină integrală. Poți bea cafea, ușor îndulcită, ceaiuri și cât mai multă apă.

Câte calorii poți consuma

Primele două săptămâni ale dietei sunt cele mai cu numărul cel mai redus de calorii, adică nu mai mult de 1 200. Micul dejun trebuie să aibă 200 de calorii, prânzul 300 de calorii, iar cina 400. Fiecare gustare dintre mese nu trebuie să depășească 150 de calorii. După primele două sptămâni, numărul caloriilor urcă la 1400, ceea ce înseamnă că poți consuma și un desert, dar unul sărac în zaharuri. Acest regim trebuie urmai alte două săptămâni, urmând ca după o lună să alegi ce să consumi, pentru a-ți păstra greutatea.

În plus, nu trebuie să lipsească activitatea fizică, mai exact trebuie să mergi cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

Plan alimentar

Exemplu plan alimentar

Mic dejun

1 mână fulgi de ovăz cu lapte sau iaurt degresat

125 ml suc de fructe neîndulcit

2 felii piept de curcan pe grătar cu 1 roșie

Gustare 1

100 g fructe, înafară de banane și struguri

Prânz

1 ou fiert, 2 felii pâine integrală, 1 salată de crudități

1 bol supă cremă de legume

1 file pește pe grătar cu salată de crudități

Gustare 2

1 mână nuci

Cină

Salată de ton cu couscous

Paste integrale cu legume

1 cartof copt cu salată de legumePosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Dorin - 02 martie 2016 18:37
Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani lucrand acasa pe calculator. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia