Remedii naturiste

Efectele miraculoase ale mierii cu ghimbir


28 noiembrie 2014 | Elena Diaconu


Mierea, consumată împreună cu ghimbir, are efecte miraculoase asupra corpului. Acest remediu natural poate fi folosit ca tratament natural pentru multe afecțiuni.

Combate răceala

Dacă ai gâtul iritat, ai tuse uscată sau îți curge nasul, cea mai bună soluție este să consumi miere cu ghimbir. Pentru prepararea remediului, ai nevoie de o ceașcă cu miere încălzită și o lingură de rădăcină de ghimbir mărunțită. Amestecul poate fi consumat ca atare sau se poate adăuga în ceaiuri.

Previne apariția cancerului

Când sunt consumate împreună, mierea și ghimbirul au un alt beneficiu important asupra corpului - previn apariția tumorilor canceroase, deoarece produc enzime antioxidante care protejează celulele corpului.

Reduce simptomele astmului

Dacă adaugi compoziției miere-ghimbir și puțin praf de piper negru, poți folosi acest remediu ca un medicament antiinflamator ce reduce simptomele astmului - relaxează plămânii și reduce tensiunea de la nivelul sistemului respirator declanșată de această problemă de sănătate.

Vindecă indigestiile

Ghimbirul are proprietăți antioxidante și digestive, în timp ce mierea crește puterea corpului de a face față virusurilor, chiar și a celor care afectează digestia.  Dacă iei în fiecare zi o linguriță de ghimbir în combinație cu miere, poți scăpa definitiv de problemele digestive.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Florin - 28 noiembrie 2014 11:56
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia