Cuplu

El vrea sex, tu nu ai chef. Ce faci?


13 martie 2015 | Vizualizari: 36455


Sunt momente în care nu ai chef să faci sex, însă partenerul tău insistă? Pentru a evita o discuție aprinsă, spune-i din ce cauza nu te poți gândi la plăcerile intime. Fii deschisă cu el și spune-i ce te frământă, în loc să îi faci reproșuri.

„Nu în seara asta, dragule...!“ Locul acţiunii: dormitorul conjugal. Personaje: el – plin de dorinţă şi ea – care ar vrea să doarmă liniştită.

Cum să-l „amâni“ atât de elegant, încât să i se pa­ră până şi lui că un somn bun e cea mai potrivi­tă alegere? Nu că ai vrea să faci asta prea des, dar se-ntâmplă ca avansurile lui să nu vină la mo­mentul potrivit.

Propune-i câteva remedii împotriva plictiselii!

Asta este o adevărată artă! Dacă la masa de sea­ră nu ai avut curajul să-i spui că te doare capul groaznic şi că ai vrea să te culci mai devreme, nu ai prea multe variante de salvare. Oricum, migrena nu este pe lista motivelor de „handi­cap“ în... dormitor.

Soluţie

Arată-i cum e să faci ceva din obliga­ţie! Invită-i, pe neaşteptate, un prie­ten cu care nu s-a văzut de mult. As­ta îţi permite o retragere discretă spre dormitor, unde vei adormi instanta­neu. Dacă soluţia asta nu-ţi place, pro­fită de pasiunile lui: Internetul, mu­zica, noutăţile în materie de automo­bile. În ultimă instanţă fixează-i tele­comanda pe un canal de sport! Şi as­ta chiar la ora de culcare! Dacă nu merge aşa, poate merge cu un film sau un ziar care i-a scăpat necitit pes­te zi, plus o ceaşcă de ceai liniştitor.

De câte ori nu se întâmplă ca el să vrea o noapte pasională, iar tu să stai cu ochii în tavan şi cu gândul la noul vostru credit, plus proiectele de concediu în Grecia, plus cererea copilului de a-i cumpăra bicicletă, plus...

Soluţie

E suficient! După ce vă veţi aşeza în pat, va reflecta şi el la lista de probleme. Ai timp să te odih­neşti o jumătate de oră şi să-i faci pe voie până adoarme buştean. Efectul? El va re­zolva lucrurile fără reproş.

Reţeta succesului? Consensul!

Psihologii spun că, da­că te agăţi de prea mul­te pretexte, există o pro­blemă în cuplul vostru care trebuie degrabă re­zolvată. Aceasta este sin­gura soluţie constructi­vă. Altfel, îl vei auzi într-o zi pe partenerul tău spu­nându-ţi precum voiajo­rul lui Topârceanu: „Ră­mâi sănătoasă cucoană, că-mi iau geamantanul şi plec!”

Dă-i de lucru!

Dacă ai avut o zi obositoare, în care dis-de-di­mineaţă ai dus copilul la şcoală, apoi ai fugit direct la serviciu, după care ai dat o goană prin piaţă şi ai ajuns acasă ca teleportată, fix în faţa aragazului, e fi­resc să intri în dormitor, ruptă de oboseală.

Soluţie

Pune-l şi pe el la treabă! În loc să duci tu co­pilul la şcoală, trece această activitate pe lista domnului care este atât de activ seara, taman când ţie ţi se-nchid ochii. Nici în piaţă n-ar fi cazul să mergi numai tu! Poate faceţi cu rân­dul, ca să înjumătăţeşti efort şi timp.

Aşa, ajungi şi tu mai devreme acasă, te odih­neşti niţel şi, la ora când vă retrageţi în cuibuşorul vostru de nebunii, nu vei mai fi atât de epuizată. S-ar putea să se inverseze rolurile... Tu fresh, el, mai puţin.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 13 septembrie 2011 12:20
SUPERFEMEI . NET va asteapta cu mii de persoane singure sau cupluri ce cauta prietenie sau intilniri ocazionale in oras,vino acum sa ne cunoastem online.
Cat - 31 octombrie 2012 09:14
Sigur articolul a fost scris de o femeie, stau sa ma intreb daca femeia ar avea chef si barbatul ar avea o ,,migrena'' atunci ar aparea discutii ,,nu ma mai iubesti, ti-ai gasit pe alta etc....'' asa ca gasiti alte explicatii?
Nick - 31 octombrie 2012 09:26
Tare aberant articolul. Subscriu la CAT...daca e invers apare cearta.
Sincer, daca sexul pentru femeie devina asa o povara, sa cheme pe alta sa satisfaca sotul. Si sotul are mintea la probleme, si totusi trebuie sa ii acorde atentie nevestei, fara sa inventeze motive.
Cand sotia nu are chef de sex, este pentru ca nu are chef de sex cu EL, su sotul si se gandeste la tanarul barbat pe care l-a cunoscut acum cateva luni pe internet, sau amantul care tocmai l-a lasat obosit in camera de hotel
Un Cititotr - 14 februarie 2013 16:21
CINE A SCRIS ASEMENEA ABERATII??!!!PUNE EA IN PRACRICA CEEA CE SCRIE CU ATIT PATOS AICI ?
INCEMANA CA DACA II SI REUSESTE E ALA VREUN DOBITOC .. MAI FAT ADUTER SI TE ARUNCA INCAP SA-TI REVII CICA SA INVITI UN PRIETEN DE DEMULT NEVAZUT DE MULT ..NE LEEESIII??!!!

DAR DACA EL NU VREA CE FACI DUDDUIE CA TE CREZI VREO EXPERTA IN PSIHOSEXOLOGIE .DAI SATURI LA DAMESE ,DAR SFATURI LA BARBATI NU DAI? CE SA FACI DACA EL NU VREA ?SA O INVITE PESOCARA LA VREUN FILM? SA VADA SARITURILE DEL ATRAMBULINA PT CA E SEZONUL SAU ??/

SA II DAI DE LUCRU ?
PAI SA IMI SPI SI MIE CARE E FEMEIE AI ACARE NU DA DE LUCRU TOATA ZIUA UNUI BARBAT ?CA EU INCA NU AM VAZUT ..POATE VEI FI TU AIA SI VEI VREOEXCEPTIE ..
ACUM TREBE SI TU SA LUCRII UNDEVA ,DAR CIND LUCRI IN ASEMENEA LOC DE MUNCA UNDE CITESTE F MULT LUME ..POATE SIT DESTUI CARE STIU MAI BINE CEEA CE SA FACA..
FARA SFATUI DESTE TIMPESTI ..


CEEA CE PROMOVEZI PRIN ASTA NU E DECIT MISOGINISM IN VARIANTA FEMININA

SO SI IN CONCLUZIE ..
LASANE E LASANE ...
CA NE FACE O LABA SI NU MAAI AVEM NEVOIE DE PIZA VOASTRA CUM SI COI VA INTROVIRITI TOT SOILUL DE OBICTA DE CREAT PLACERE IN VOI


Jeux - 14 februarie 2013 19:29
Sa nu ai chef de sex ...nu am auzit aceasta decat doar daca te-ai plictisit de persoana respectiva .

Poti sa divortezi de exemplu daca ti-a trecut cheful de sex cu el/ea.
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia