Ingrijire

Elimină cearcănele în mod natural!


03 februarie 2016 | Alina Costache


Cearcănele sau punguțele de sub ochi sunt semne clare de oboseală și de stres.  De altfel, ele te fac să arăți mai în vârstă,  de aceea se și acordă o atât de mare importanță acoperirii lor cu măști sau cu fond de ten. Cu toate acestea, folosirea unui anticearcăn nu este singura soluție.

Iată câteva metode naturale, foarte eficiente, care pot fi foarte utile pentru a elimina semnele de oboseală de pe chipul tău.

Cartofii

Sunt cunoscuți ca un remediu natural pentru tratarea și eliminarea pungilor de sub ochi. Pentru asta ai nevoie de două felii de cartof crud. Pune feliile în frigider pentru o oră și apoi aplică-le pe ochi. Ține ochii închiși și asigură-te că feliile de cartofi acoperă complet cearcănele. Lasă-le să acționeze timp de cincisprezece minute.  Acest tratament te ajută să scapi de cercurile oribile de sub ochi.

Castraveții

Aceștia sunt un alt remediu foarte recomandat pentru eliminarea definitivă a cearcănelor.

Pentru a face acest tratament pe bază de castravete ai nevoie de felii de castravete, la fel ca în cazul cartofilor.  Feliile ar trebui să fie refrigerate foarte bine. Apoi, le pui pe ochi timp de 25 minute.  Poți să tragi și un pui de somn mic în acest timp, ceea ce va face ca remediul să fie mult mai eficient.

Castraveții sunt recomandați în reducerea pungilor de la ochi, deoarece aceștia au proprietăți anti-inflamatorii uriașe.

Linguri înmuiate în apă rece

Pentru acest remediu ai nevoie de un pahar cu apă rece ca gheața și patru linguri pe care le pui în apă pentru câteva minute. Ia două dintre linguri și pune-le imediat pe ochi. Între timp, lasă celelalte două linguri în apă pentru a le menține reci. Apoi schimbă-le o dată la două minute, timp în care le pui la răcit pe cele folosite deja. Continuă să faceți acest lucru timp de aproximativ 20 de minute.

Cearcănele vor dispărea rapid, deoarece apa rece ajută la dilatarea vaselor de sânge.

Ceaiul verde

Fă un ceai din două plicuri de ceai verde.  Apoi lasă să se răcească. Când plicurile sunt la temperatura camerei, le pui pe ochi și le lași să își facă efectul timp de 15 minute. Proprietățile medicinale ale ceaiului verde vor ajuta la reducerea cearcănelor.

Vitamina E

Pentru a face acest tratament, pune câteva picături de ulei de vitamina E într-un castron cu apă rece. Amestecă energic, până se omogenizează complet. Apoi ia o dischetă de bumbac pe care o înmoi în  acest amestec și o aplici pe ochi, pentru aproximativ 20 de minute. Vei observa imediat schimbarea la nivelul ochilor, deoarece,  în plus față de reducerea inflamației și eliminarea punguțelor, hrănește pielea, lăsându-ți tenul mult mai catifelat.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Dan - 03 februarie 2016 11:49
1.Indiferend de varsta,ocupatie si scoala.Caut oameni dispusi sa invete cu conditia sa piarda 1 ora pe calculator.Trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
Georgiana - 03 februarie 2016 13:02
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia