Remedii naturiste

Ești anxioasă? Află cum poți scăpa de această problemă!


10 februarie 2015 | Elena Diaconu


Anxietatea îți poate influența stilul de viață în mod semnificativ. Cu toate că există medicamente care tratează această problemă, multe dintre ele pot avea și reacții adverse asupra corpului. De aceea, cel mai bine este să optezi pentru soluțiile naturale.

Dacă vrei să combați anxietatea în mod natural, încearcă un remediu preparat din rădăcină de ghimbir, deoarece acest condiment influențează modul de funcționare al receptorilor de serotonină.

Specialiștii susțin că acest neurotransmițător este responsabil de peste 60% din cazurile de anxietate. Însă, consumul de ghimbir în combinație cu miere și lămâie ajută la tratarea acestei probleme de sănătate.

Pentru prepararea remediului, ai nevoie de 1 linguriță de ghimbir măcinat, 1 linguriță de suc de lămâie și 1/2 linguriță cu miere. Ingredientele se amestecă bine și se consumă ca atare. Remediul se ia de trei ori pe zi.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 10 februarie 2015 11:00
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail:
[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia