Ingrijire

Exfoliază pielea cu apă minerală


19 iunie 2017 | Ariana Maria


Apa minerală carbogazoasă este de obicei consumată în combinație cu alte băuturi. Ceea ce probabil că nu știai este că apa minerală poate fi folosită și pe piele. Ea a fost utilizată prima dată pe tegument de către femeile din Japonia, care au inclus apa în rutina de îngrijire.

Se spune că apa minerală carbogazoasă îndepărtează celulele moarte, revitalizează și redă strălucirea pielii. În plus, bulele din băutură sunt cunoscute pentru faptul că furnizează oxigen tegumentului, ele pătrunzând între fibrele de colagen și ținând sub control secreția de sebum, pielea devenind catifelată și fermă.

Citește și: Cum ai grijă de tenul extrem de gras

Cum folosești apa minerală carbogazoasă pe piele:

Ai nevoie de:

- 1 ceașcă de apă minerală carbogazoasă

- 1 ceașcă de apă plată

- un prosop curat

Pune într-un bol mai mare cele două ape și amestecă în ele cu o lingură. Cufundă prosopul în soluție, stoarce excesul și aplică-l pe întreaga suprafață a feței. Lasă-l să acționeze 30 de secunde. Repetă primul pas de 5-6 ori. Făcând acest lucru regulat, porii se vor deschide, ceea ce va da pielii o strălucire aparte.

Citește și: Tratamente antirid din miere cu rezultate uimitoare

O altă metodă ar mai fi să torni amestecul de ape într-o sticlă cu pulverizator și să pulverizezi din ea direct pe piele. Pentru cele mai bune rezultate, repetă tratamentul zilnic. Acest truc de îngrijire a pielii a fost adoptat deja de mai multe personalități din străinătate, ele fiind mulțumite de felul în care arată pielea lor acum. Așadar, include și tu apa minerală carbogazoasă în rutina de înfrumusețare.

Credit foto: www.thestream.sodastream.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristian - 19 iunie 2017 21:00
Oferim urgent lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia