Deserturi

Fursecuri cu gem. Rețetă rapidă și ușoară


20 aprilie 2017 | Redactie






Surprinde-i pe cei dragi cu un desert pe care-l poți pregăti în doar 15 minute!

Ai nevoie de

- 200 g unt

- 3 linguri zahăr pudră

- 1 albuş

- 500 g făină

- gem, după preferință

Mod de preparare

Mixezi untul, ţinut la temperatura camerei, cu zahărul pudră până se omogenizează. Adaugi albuşul şi continui să mixezi. Torni făina şi frămânţi un aluat elastic, care nu se lipeşte de mâini. Întinzi aluatul pe masa tapetată cu făină şi-l decupezi în diferite forme. Le pui într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit, cam 15 minute. După ce s-au răcit, le lipeşti cu gem. Le decorezi după imaginație.



Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 20 aprilie 2017 21:00
Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatiila adresa noastra de email : [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia