Horoscop

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015


21 octombrie 2015 | Mihaela Toader


Pentru unii nativi, luna noiembrie va fi una cu multe satisfacții pe plan financiar. Pentru alții însă, noiembrie se va doveni a fi o lună în care se vor confrunta cu multe cheltuieli neprevăzute. Vezi ce-ți rezervă horoscopul din punct de vedere financiar pentru luna noiembrie 2015.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Berbec

Pentru cei născuți sub această pecete astrologică luna noiembrie este una excelentă în ceea ce privește situația financiară. Cu toate acestea, fii cumpătat și cheltuiește doar pe lucruri de care ai neapărat nevoie. În felul acesta, vei reuși să pui ceva bani deoparte, pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Taur

Nativii Taur se vor bucura din plin în această lună de venituri pe care le vor obține din diferite surse (o moștenire sau un bonus). Cheltuiește cu măsură, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să aibă ceva probleme cu salariul, motiv pentru care va trebui să vă descurcați cu venitul tău.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Gemeni

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, află că vei sta foarte bine la capitolul bani, cel puțin până în penultima săptămână a lunii noiembrie. Cumpără doar lucruri de care ai nevoie și păstrează bani și pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Rac

Nu vei duce lipsă de bani în această lună, dar nici de problemele cu partenerul de cuplu. Investițiile și cheltuielile vor avea nevoie și de aprobarea soțului sau a soției, așa că este bine să rezolvi problemele cu partenerul de viață.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Leu

Noiembrie va fi o lună bună din punct de vedere financiar pentru nativii Leu. În această perioadă vor apărea mai multe oportunități de creștere a veniturilor, așa că fă alegeri înțelepte.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Fecioară

Banii nu-ți vor lipsi în această lună. Chiar și așa, sunt mari șanse să se ivească cheltuieli neprevăzute. Spre sfârșitul intervalului este posibil să primești bani de unde te aștepți mai puțin.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Balanță

Eclipsele de Lună care vor avea loc în noiembrie nu-și vor pune amprenta asupra situației tale financiare. Te vei implica în câteva proiecte, care-ți vor asigura un venit mai mare, față de ce ai obținut în lunile trecute.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Scorpion

Luna aceasta vei culege roadele muncii tale din ultima perioadă. Prin urmare, venitul ți se va înmulți considerabil. Se vor ivi ceva probleme cu colegii de muncă pe tema venitului tău, dar cu calm și diplomație vei reuși să depășești acest impas.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Săgetător

Situația financiară ți se va îmbunătăți foarte mult în această lună. Ia decizii ce privesc finanțele tale înainte de 22 noiembrie. Cheltuielile foarte mari și investițiile ar trebui făcute în funcție de venitul pe care îl ai.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Capricorn

Progresul financiar va prinde contur în noiembrie pentru cei născuți sub această pecete astrologică. Vei depune efort pentru a-ți menține situația monetară, dar lucrurile se vor ușura în a treia săptămână a lunii.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Vărsător

Pe plan financiar nu vei sta foarte bine la începutul acestei luni. Lucrurile se vor schimba în a doua jumătate a lui noiembrie, când vei câștiga mai mulți bani la locul de muncă. Gândește-te de două ori înainte de a luat decizii financiare.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Pești

Vei avea bani din belșug în această lună. Pentru a te bucura de ei pentru mai multă vreme, cheltuiește-i înțelept și doar pe lucruri care nu mai pot fi amânate.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Elena - 21 octombrie 2015 15:58
Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
Cristina - 21 octombrie 2015 16:33
Sistem performant pentru succes! Daca doresti rezultate, succes si prosperitate, este timpul sa te alaturi celui mai nou si mai performant program de lucru la domiciliu! Noi iti oferim tot ceea ce ai nevoie: instruire gratuita si de cea mai buna calitate, contract de comision, un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Porneste rapid si cere acum toate informatiile, la adresa de email: [email protected]
Mihaela - 23 octombrie 2015 01:57
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia