Horoscop

Horoscopul chinezesc al banilor 2016


08 februarie 2016 | Eta Budin


Anul 2016 se află sub semnul Maimuţei de foc. Începe pe 8 februarie 2016 şi se termină pe 27 ianuarie 2017. Este un an agitat, cu mult neprevăzut şi răsturnări incredibile de situaţii. Află ce-ţi rezervă astrele!

Şobolan

Aşteaptă-te la pierderi sau la cheltuieli neprevăzute. Fii atentă la cum îţi gestionezi bugetul.

Bivol

Reuşeşti să-ţi gestionezi bine bugetul şi reuşeşti să faci mici investiţii în casă. Unele dintre voi ar putea împrumuta bani unui membru al familiei.

Tigru

Poţi să păstrezi echilibrul bugetului, dar cu preţul a numeroase eforturi. Pentru a păstra o situaţie financiară acceptabilă, dă dovadă de prudenţă şi încearcă să previi situaţii neprevăzute.

Iepure

Un an excelent pentru a-ţi ameliora situaţia financiară şi pentru a câştiga mai mult. Poţi chiar să faci o investiţie!

Dragon

E un an bun ca să-ţi stabilizezi situaţia financiară şi pentru a stăpâni mai bine cheltuielile.

Şarpe

Poţi conta pe protecţia astrelor, din punct de vedere financiar. Astfel, vei reuşit să păstrezi un echilibru şi să multiplici intrările de bani în puşculiţă. Pentru unele dintre voi, însă, anul maimuţei poate însemna un eşec din punct de vedere al gestionării bugetului.

Cal

Trebuie să-ţi gestionezi finaţele mai cu măsură şi să eviţi cheltuielile inutile. Stabileşte din timp limite de buget, ca să nu le depăşeşti.

Capră

Din punct de vedere financiar, este un an bun pentur tine. Îţi vor creşte veniturile iar situaţia financiară ţi se va ameliora. Pentru unele dintre voi, este un an excelent pentru investiţii.

Maimuță

Influenţele cosmice îţi vor permite să trăieşti mai bine şi să cunoşti o evoluţie financiară ineresantă. Te simţi sigură pe portofel şi faci cheltuieli care-ţi măresc confortul cotidian.

Cocoş

O parte din voi vor veni în ajutorul unui prieten, susţinându-l financiar. Pentru celelalte, veţi vestiona foarte bine bugetul pe tot parcursul anului.

Câine

Este un an în care-ţi permiţi să faci cheltuieli care îţi fac plăcere. Ba chiar, cu un pic de efort, poţi face mici investiţii pentru a-ţi îmbunătăţi confortul casnic.

Mistreţ

Şi anul acesta vei face eforturi pentru a-ţi redresa situaţia financiară. Dă dovadă de prudenţă în continuare şi gestionează strâns bugetul.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Raluca - 08 februarie 2016 17:07
Oportunitate de castig! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Pentru detalii scrieti la adresa de email: [email protected]
Dowan - 09 februarie 2016 18:53
Ai nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobarea rapidă? Dacă este așa, vă rugăm să ne contactați ([email protected])
NUMĂRUL: +16474850731
Ciprian - 15 februarie 2016 15:31
http://olx.ro/oferta/cautam-colaboratori-pentru-activitatea-de-asistent-in-brokeraj-ID3RxXG.html#7bfd23ff7e
Eco Teck - 26 februarie 2016 05:55
Buna ziua, clienții valoroși dragi Bine ai venit la [email protected] firma: ECOTECH, căutați un împrumut pentru a plăti facturile și finanțarea dvs. sau investițiile în proiect? Vom publica un companii de împrumut internaționale și persoanele care au fost închise pentru bănci și alte instituții financiare nu vă faceți griji mai mult ca ne contactați astăzi și de a lua dvs. de credit rapid și ușor pe măsură ce aplicați acum în ordine.
Noi oferim toate tipurile de împrumut acum Credite de afaceri și multe altele: Dacă sunteți foarte interesat de oferta de credit, vă rugăm să ne contactați la e-mail id-ul de mai jos:
E-mail: [email protected]
Penny Bard - 09 martie 2016 01:58
Ai nevoie de un împrumut ... ..?

Contact Dl Penny Bard, un creditori privați și în managementul imobiliar. Aici vine o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară, la o rată scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie Îmbunătățirea împrumut, puteți spune la revedere de la tot criza financiară și dificultăți. Ne da împrumuturi de orice sumă. Noi luptăm criza financiară și pentru a da o cameră pentru viitor luminos în societatea noastră, așa cum facem afacerea noastra .Daca sunteti interesat ar trebui să indice interesul dumneavoastră și vă vom asista în asigurarea dvs. de credit.

Se aplica cu detalii.

1. Numele dumneavoastră:
2. Suma necesară:
3. Țara ta:
4. Durata de împrumut:
5. Adresa:
Numar 6. Telefon:
7. Venit lunar:
8. ID VALID:

(Internațională sau națională)

Persoana de contact: dl Penny Bard.
E-mail: [email protected]
Cu respect echipa pe.
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia