Horoscop

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015


27 octombrie 2015 | Mihaela Toader


Pentru unii nativi, luna noiembrie este una numai bună de făcut planuri pe termen lung și pentru întâlniri romantice. Pentru ceilalți însă, astrele nu sunt favorabile. Dacă vrei să știi cum stai la capitolul dragoste, citește în continuare previziunile în iubire pentru luna noiembrie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Berbec

Pentru nativii născuți sub această pecete astrologică, luna noiembrie este una în care vei trece prin ceva încercări pe plan personal. Dacă tocmai ai pus capăt unei relații de lungă durată, implică-te în activități care te relaxează. Pentru cei care sunt căsătoriți, această lună nu este una ideală pentru mărirea familiei.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Taur

Astrele sunt favorabile pentru tine în această lună. În timpul liber vei sta mai mult cu cei dragi și-ți vei surprinde partenerul de cuplu. Dacă ești singur, ai toate șansele ca în această lună să te îndrăgostești. Sper sfârșitul lunii, este posibil să apară ceva neînțelegeri cu pertenerul de cuplu, din cauza responsabilităților mari de la muncă, ce te obligă să lucrezi peste program. Dacă plănuiești să-ți întemeiezi o familie, ține cont și de doleanțele partenerului.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Gemeni

Nativii singuri au mari oportunități în a-și găsi pe cineva pe măsură. Dacă ești însă implicat într-o relație, este posibil să apară ceva schimbări majore. Căsniciile care scârțâie vor fi din această lună mai puternice.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Rac

Luna noiembrie este plină de ocazii în care vei socializa cu cei din familie. Relația cu copiii tăi va fi una excelentă. În plus, noiembrie este o lună foarte bună dacă vrei să vă extindeți familia. Dacă ești însă singur, este posibil să-ți întâlnești jumătatea în această lună.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Leu

În această lună, vor exista câteva neînțelegeri cu partenerul de viață. Lucrurile se vor rezolva până pe 23 noiembrie. În schimb, relațiile cu ceilalți membri ai familiei vor fi volatile. Pentru nativii singuri, noiembrie nu este o lună bună pentru întâlniri romantice.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Fecioară

Dacă până acum partenerul nu ți-a destăinuit ce vrea de la relația pe care o aveți, noiembrie va fi luna mărturisirilor și a cerințelor din partea sa. Eclipsele de lună care vor avea loc în noiembrie își vor pune amprenta asupra bunului mers al relației voastre. Important este să luați deciziile importante după ce întoarceți problema pe toate părțile. Noiembrie nu este o lună bună pentru mărirea familiei.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Balanță

Relația cu partenerul de cuplu va avea nevoie de câteva ajustări dacă vrei să aveți o viață fericită unul lângă celălalt. Vor exista câteva neînțelegeri, pe care le veți soluționa odată cu trecerea timpului. Dar trebuie să ai răbdare când vine vorba de persoana iubită. Nativii singuri au toate șansele să se implice într-o nouă relație sentimentală.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Scorpion

Cei născuți sub acest semn zodiacal și singuri își vor întâlni marea iubire la locul de muncă. Trebuie doar să privești în jurul tău. Îți vei răsfăța partenerul cu mici cadouri în această lună, iar eclipsele de lună vor influența relațiile de prietenie și de cuplu. Dacă te numeri printre nativele Scorpion însărcinate, ai mare grijă cu stresul!

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Săgetător

Dacă te numeri printre nativii născuți sub această pecete astrologică care nu are încă un partener de cuplu, viața ți se va schimba radical în această lună. Nu vei găsi dragostea, ci dragostea te va găsi pe tine, în al doilea weekend al lunii noiembrie. Ascultă-ți inima în ce privește realțiile de cuplu.Dacă ești căsătorit, îți vei suspecta partenerul că te înșală. Vorbește cu el sincer, pentru a nu lăsa loc interpretărilor.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Capricorn

Pe plan personal, luna noiembrie va fi una minunată. Te înțelegi de minune cu partenerul de cuplu, iar dacă ești singur, vei întâlni pe cineva cu care vei lega o frumoasă poveste de dragoste. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, este posibil ca în viitorul apropiat să vă întemeiați o familie. Lucrurile se vor clarifica până pe 27 noiembrie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Vărsător

În luna noiembrie, relațiile romantice vor fi volatile pentru nativii Vărsător. Acestea vor cunoaște urcușuri și coborâșuri. Dacă ești singur, sunt șanse mari să întâlnești pe cineva cu care să-ți întemeiezi o familie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Pești

Multe oportunități se vor ivi în această lună pentru nativii Pești în ceea ce privește relațiile romantice. Cei care sunt deja implicați într-o relație, se vor confrunta cu câteva turbulențe. Dacă nu le tratezi cu calm, există riscul ca aceastea să se agraveze și să ducă la destrămarea relației. Apele se vor liniști în a treia săptămână a lunii.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Ileana - 27 octombrie 2015 12:49
Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email:[email protected]
Mihaela - 27 octombrie 2015 20:14
Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
Stefan - 27 octombrie 2015 22:15
Castiga bani!
In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil si eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email:
[email protected]
Workfromhome - 28 octombrie 2015 15:57
Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si GRATUIT in care sa inveti rapid cum bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Stepimar - 09 noiembrie 2015 10:02
Oamenii care merg mai departe în pofida eşecurilor de pe parcurs nu devin niciodată nişte rataţi, pentru simplul motiv că îşi păstrează capacitatea de a mai încerca o dată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia