Astrologia dragostei

Horoscopul dragostei pentru ianuarie 2016


29 decembrie 2015 | Simona Stanila


Vrei să descoperi ce îți va aduce, din punct de vedere sentimental, prima lună a anului 2016? Află ce spun astrele și care sunt șansele să-ți găsești marea dragoste sau cum să păstrezi o relație armonioasă în luna ianuarie. 

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Berbec

În prima lună a anului, relația ta poate avea de suferit datorită unori mici supărări sau gelozii din partea partenerului. Din fericire, lucrurile se vor clarifica și se va restabili echilibrul. Dacă nu ești încă într-o relație stabilă, luna ianuarie nu este prielnică pentru o legătură serioasă. Mai ai răbdare până la vară când vei întâlni persoana potrivită.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Taur

Pe nativii din Taur îi așteaptă o lună plină de romantism și iubire. Cu toate acestea, nu exagera și ai grijă să nu îți sufoci partenerul. Chiar și cei care nu sunt într-o relație în acest moment au toate șansele să întâlnească o persoană care le va schimba total percepția despre dragoste, începând cu primele zile ale anului.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie - Gemeni

Va fi o luna plină de pasiune pentru cei născuți în Gemeni. Indiferent dacă sunt sau nu într-o relație stabilă, astele îi îndeamnă la romantism și gesturi pline de tandrețe și iubire. Atenție la sfârșitul lunii, când există posibilitatea să apară câteva mici neînțelegeri în relația amoroasă sau chiar o persoană care nu va avea intenții tocmai potrivite pentru voi.   

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie - Rac

În prima lună a anului 2016, o întâlnire neașteptată le va da nativilor din Rac lumea peste cap. Pentru cei singuri, va fi o lună plină de aventuri și mulți ”fluturi în stomac”. Nu îți face prea multe iluzii, vraja va dispărea până la sfârșitul lunilor de iarnă. Trăiește clipa și bucură-te de fiecare moment unic. Pentru cei cuplați, relația amoroasă va fi liniștită și echilibrată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie - Leu

Chiar dacă ești într-o relație amoroasă fericită, o revedere cu o persoană din trecut îți ”va da lumea peste cap”. Vei fi nevoită să iei o decizie la care nu te-ai fi gândit niciodată. Dacă ești celibatară, poți avea o întâlnire uimitoare cu o persoană necunoscută. Chiar dacă vei ezita între dorința ta de a rămâne independentă și tentația de a începe o nouă legătură sentimentală, vei lua o decizie finală.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Fecioară

Urmeză un an destul de agitat și dificil pentru Fecioarele aflate într-o relație sau căsătorite. Problemele și neînțelegerile în cuplu vor fi la ordinea zilei încă de la începutul anului și vă vor dezechilibra sentimental. Persoanele singure vor cunoaște pe cineva care le vor releva noi fațete ale iubirii și ale fericirii. Nu vă faceți prea multe speranțe. Riscați să rămâneți dezamagite.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Balanță

În 2016, ai toate șansele să pornești de la zero, din punct de vedere sentimental. Dacă anul care s-a încheiat te-a pus în tot felul de situații dificile pe plan amoros, lucrurile s-au mai domolit și acum se pot ivi noi șanse la capitolul dragoste. La sfârșitul lunii, e posibil să întâlnești un potențial partener cu care poți începe să consolidezi o relație de durată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Scorpion

Scorpionii vor aprinde focul pasiunii în relație sau căsătorie, chiar din primele zile ale anului 2016. Cei care nu sunt cuplați au toate șansele să înceapă o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană pe care au cunoscut-o recent și care le-a stârnit interesul. Chiar dacă pot apărea situații schimbătoare, nu renunțați. Această persoană poate fi jumătatea voastră.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au de luat o decizie majoră care le va afecta viața amoroasă. Nu mai amâna și discută toate aspectele cu partenerul de viață. Pentru cei singuri nu este o perioadă prielnică pentru noi iubiri, chiar dacă vor cunoaște un potențial partener. Mai ai răbdare și nu te lasă influențată de presiunea celor din jur. S-ar putea să nu fie ce îți dorești.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Capricorn

Capricornii care nu au încă un partener, au toate șansele să găsească o persoană potrivită încă din noaptea de Revelion. Chiar dacă la început nu vei da importanță acestei întâmplări și o vei considera doar o aventură, există toate șansele să devină o relație minunată de iubire. Pentru cei cuplați, luna ianuarie le aduce certuri diverse și neîntelegeri legate de casă.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie - Vărsător

Pentru cei din Vărsător, există posibilitatea să apară în viața lor cineva din trecut cu care mai au de încheiat niște aspecte amoroase. Această revedere te va pune pe gânduri și vei fi tentantă să te abați de la noul drum pe care ai pornit. Fii atentă să nu fie doar o iluzie sau o falsă speranță! În cuplu, pasiunea s-a mai domolit și vei fi nevoită să găsești diverse tactici pentru a o reaprinde.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie - Pești

Anul 2016 se anunță a fi un an plin de schimbări. În ianuarie te vei dărui total partenerului și fericirea va fi prezentă pe tot parcursul lunii. Dacă ți-ai căutat mereu alesul dar nu l-ai întâlnit și ți-ai pierdut speranța, nu dispera! Lucrurilor vor lua întorsături neașteptate la sfârșitul lunii, când e posibil ca iubirea să reapară în viața ta, într-un mod la care nici nu te gândești.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Iulia - 29 decembrie 2015 18:30
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maximum 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail !
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]
Delia - 29 decembrie 2015 19:46
Posibilitate serioasa de castig!
Cea mai cautata oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent colaboratori pentru publicare anunturi pe piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
C - 30 decembrie 2015 14:18
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
NU este necesara niciun fel de experienta!
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Programul de lucru este flexibil.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

Solicitati acum mai multe detalii la adresa de mail indicata mai jos.

Cerinte:

- calculator si conexiune internet
- cunoastere navigare online si operare pc.
* nu sunt necesare cunostinte avansate pc.
- limba engleza, nivel incepator
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou

Oferim:
-instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa

mail: [email protected]
Amalia - 30 decembrie 2015 17:21
Ne veti gasi mereu! Suntem o echipa in plina ascensiune si prezenti peste tot. Si mereu vom fi vazuti, pentru ca suntem ambitiosi si nu ne lasam pana cand nu reusim! Si inca mai avem nevoie de colaboratori la fel de ambitiosi, care vor cu putere un viitor mai bun, prosperitate si succes. Veniti acum in echipa noastra si castigati bani! Cereti toate detaliile la adresa de email:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia