Horoscop

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2016


28 ianuarie 2016 | Mădălina Hârjoi


Luna februarie vine cu vești bune pe plan sentimental pentru majoritatea nativilor. Pentru unii însă, horoscopul dragostei pentru februarie nu este deloc încurajator, ei confruntându-se cu situații tensionate.

Berbec

Vei avea noroc și dragoste toată luna. Eclipsa care va avea loc la sfârșitul lunii va aduce câteva tensiuni în relația de cuplu, care se vor soluția în câteva zile. Partenerul de cuplu va fi foarte afectuos și romantic cu tine. Cei singuri, au toate șansele să-și găsească persoana potrivită din rândul colegilor de muncă.

Taur

Pe plan amoros, lucrurile sunt foarte complicate pentru tine. Familia obișnuiește să se implice în relațiile tale, motiv pentru care niciuna nu durează mai mult de câteva luni. Pentru cei care au deja un partaner stabil, luna februarie debutează cu probleme. O scurtă vacanță în doi poate fi o soluție pentru rezolvarea neînțelegerilor.

Gemeni

Dacă ești în căutarea unei persoane cu care să-ți petreci restul vieții, află că nu mai ai mult de așteptat. În cazul în care ești deja implicat într-o relație, pregătește-te să faci față unor conflicte după data de 19 februarie.

Rac

Această lună este una numai bună pentru găsirea unui partener pe măsură. Așa că nu-ți pierde speranța! Pentru cei implicați în relații stabile, lucrurile nu sunt deloc roz. Este bine să te gândești serios dacă viața alături de partenerul actual este așa cum ai visat ori dacă nu ar fi mai bine să luați o pauză.

Leu

Se anunță o perioadă foarte frumoasă pentru nativii singuri Leu, mai ales că după 19 februarie au multe șanse să întâlnească pe cineva cu care să-și împartă viața. Lucrurile sunt pe un făgaș normal și pentru nativii Leu căsătoriți. Partenerul de cuplu se implică 100% în relație, motiv pentru care este bine să-ți faci timp și de el.

Fecioară

Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi invadați de obligații familiale în februarie 2016. Dar, pentru cei singuri această perioadă va fi una invadată de romantism și întâlniri sub clar de Lună. Iubirea va veni de nicăieri și are toate șansele să fie una pe viață.

Balanță

Până la 18 februarie, Balanțele vor fi dominate de un puternic sentiment de dorință, în căutarea partenerului potrivit. Cauți pe cineva inteligent, cu care să abordezi subiecte dintre cele mai diverse. Ai mari șanse să găsești pe cineva care lucrează în medii culturale. Pentru anumite relații de cuplu, este o mare posibilitatea să bată clopote de nuntă.

Scorpion

În luna februarie, nativii Scorpion se vor implica în relații cu parteneri întâlniți la evenimente sociale. Iubirea acestora va fi intensă și pătimașă. Pentru nativii căsătoriți, eclipsa va aduce câteva neînțelegeri în cuplu.

Săgetător

Cu ajutorul familiei ori a prietenilor vei găsi persoana potrivită pe care o aștepți de atâta vreme. În schimb, nativii implicați în relații stabile se vor confrunta cu provocări din care doar cei puternici vor reuși să treacă fără dificultate.

Capricorn

Toată luna februarie va fi plină pentru tine. Vei merge la întâlniri în vederea găsirii unui partener pe măsură. Viața personală va fi armonioasă și plină de romantism pentru nativii Capricorn căsătoriți. Pe perioada lunii februarie, vor exista câteva conflicte cu membrii familiei mai în vârstă. Din fericire, acestea se vor aplana cu repede.

Vărsător

Nativii singuri sunt în căutarea unui posibil partener pe termen lung. Cei căsătoriți așteaptă ca persoana cu care-și împart viața să-i sprijine financiar în a doua parte a lunii februarie 2016. Pe frontul familiei, îți vor fi testate limitele.

Pești

Nativii singuri nu vor avea probleme pe plan sentimental. Vor avea parte de întâlniri, discuții intense cu persoane de sex opus. Pentru cei căsătoriți, luna februarie nu este una bună pentru o posibilă sarcină.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Aiftimiei - 27 ianuarie 2016 14:07
E timpul sa faci bani! Foarte multi romani au fost surprinsi in mod placut de seriozitatea acestei oferte! Avem un sistem performant de instruire si oferim contract care sa garanteze plata rezultatelor! Deci, suntem extrem de seriosi! Vino in echipa noastra si pregateste-ti viitorul! Incepe sa castigi bani! Te invatam noi tot ceea ce trebuie sa faci! Pentru detalii, cauta-ne la adresa de email:[email protected]
Georgiana - 27 ianuarie 2016 14:37
Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
Aura Dia - 30 ianuarie 2016 22:14

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia