Horoscop

Horoscopul săptămânii 15 - 21 ianuarie 2016


15 ianuarie 2016 | Tina Rizea


Află ce-ți rezervă astrele pentru perioada 15 - 21 ianuarie a acestui an!

BERBEC

Foarte originale şi extrem de ambiţioase, sunt împiedicate, prin diverse tertipuri, să-şi atingă visele tocmai de partenerii lor de cuplu. Cele mai multe reuşesc să depăşească toate obstacolele, cu riscul de a se despărţi pentru o perioadă de cei care încearcă să le oprească  să facă ce vor. Majoritatea sunt nevoite să facă deplasări lungi, unele chiar peste hotare. Nu sunt interesate în mod deosebit de nivelul câştigurilor financiare. Cele care lucrează în comerţul exterior ori cu străini sunt favorizate.

TAUR

Relaţiile cu rudele sunt excepţionale, numai că nu aveţi cum să le mărturisiţi ce eforturi faceţi ca să rămâneţi pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretenţiile pecuniare ale familiei dv. au rămas din păcate la fel de exagerate. E posibil să plecaţi într-o călătorie spre sfârşitul intervalului.

GEMENI

Aproape că vă sperie norocul şi şansele financiare care se succed cu rapiditate. Refuzaţi din start sfaturile pe care încearcă să vi le dea persoana iubită, fiind convinsă că nu sunt inspirate. Miercuri sau joi trebuie să faceţi o scurtă călătorie de afaceri ori să vizitaţi o rudă.     

RAC

La începutul intervalului, vă obsedează necesitatea schimbării de imagine. Sunteţi din ce în ce mai cochetă şi cumpăraţi numai obiecte de calitate, încurajată fiind de câştigurile care nu contenesc să apară. O persoană masculină din anturaj vă devalizează bugetul ori chiar dv. cheltuiţi exagerat.

LEU

Intuiţia vă ajută să ocoliţi cu măiestrie toate complicaţiile sentimentale. Atrageţi atenţia partenerilor fără să vreţi şi sunteţi asaltată de propuneri mai mult sau mai puţin erotice. Partenerul de cuplu devine foarte cheltuitor, dar va fi şi neliniştit de gelozia pe care o manifestaţi.

FECIOARĂ

Aproape toate celibatarele sunt forţate să ia o decizie cu privire la legalizarea unei relaţii şi s-ar putea să prefere să nu-şi schimbe statutul din cauza datoriilor partenerului. Unii prieteni le cam dezamăgesc, iar alţii le ajută şi când nu au nevoie. Toate nativele devin din ce în ce mai ambiţioase.

BALANŢĂ

Sfaturile dv. sunt apreciate şi urmate întocmai, mai ales că daţi un exemplu de integritate, de afirmare constantă. Pentru moment, însă preferaţi să rămâneţi altruistă doar cu partenerul de cuplu şi cu membri familiei. Pe toată durata intervalului, veţi depune eforturi mari pentru a recupera activităţile restante.

SCORPION

Cu toate că aţi fost învinuită permanent că sunteţi prea visătoare, că ideile dv. sunt excepţionale, dar foarte greu de pus în practică, le veţi dovedi tuturor colegilor dv. că succesul v-a fost tot timpul alături. Originalitatea vă este răsplătită.

SĂGETĂTOR

Vă dovediţi o vizionară şi-i cuceriţi pe toţi cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele cele mai stresante. Nu veţi lăsa să se vadă cât de mult vă consumă dovezile de răutate şi-i veţi ocoli pe cei care vor să vă distrugă. Relaţiile cu rudele sunt problematice.

CAPRICORN

Sunteţi criticată de aproape toată lumea, pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită, care doreşte în continuare să păstreze legătura secretă. De miercuri, vă relansaţi activitatea profesională şi impresionaţi prin creativitate. Nativele mature se gândesc la călătorii.

VĂRSĂTOR

Reuşiţi să refaceţi o relaţie sentimentală, însă este nevoie de mai multă răbdare şi de oarecare fantezie. Starea de nelinişte prin care treceţi se accentuează atunci când cineva drag se încăpăţânează să vă analizeze viaţa şi să vă dea sfaturi. Multe native sunt implicate în salvarea unor căsnicii.

PEŞTI

Crizele de gelozie, din ce în ce mai dese, ale persoanei iubite vă împiedică să purtaţi o discuţie despre adevăratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emoţională se manifestă mai ales la serviciu, în prezenţa şefilor şi a unor colegi cam lipsiţi de conduită morală. Vă bazaţi pe veniturile altora.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Delia - 15 ianuarie 2016 12:38
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Marius - 15 ianuarie 2016 17:50
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Ioana - 16 ianuarie 2016 00:06
Vă puteţi transforma viaţa în ceva frumos – o experienţă de libertate, bucurie, sănătate, fericire şi prosperitate – doar dorind asta şi, în acelaşi timp, refuzând să acceptaţi şi să întreţineţi, în acelaşi timp, orice gânduri contradictorii. Totul depinde de voi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
Elena - 16 ianuarie 2016 10:09
Oferta noua! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat de oameni extrem de seriosi si care vor sa colaboreze cu noi urgent intr-o activitate part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri rapide de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Ofertă De Nepierdut! - 16 ianuarie 2016 19:16
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
NU este necesara niciun fel de experienta!
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Programul de lucru este flexibil.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

Solicitati acum mai multe detalii la adresa de mail indicata mai jos.

Cerinte:

- calculator si conexiune internet
- cunoastere navigare online si operare pc.
* nu sunt necesare cunostinte avansate pc.
- limba engleza, nivel incepator
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou

Oferim:
-instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa

mail: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia