Horoscop

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2016


19 februarie 2016 | Tina Rizea


Descoperă ce-ți prevestesc astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Vă plictisiţi efectiv în compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare sau de o provocare sentimentală. Programul dv. nu vă mai lasă timp pentru aprecieri defavorabile, chiar dacă primiţi ajutor colegial. Vineri, vă decideţi să petreceţi mai mult timp cu familia.

TAUR

Marți, cei din anturaj vă recomandă să fiţi mai atentă la manifestările partenerului de cuplu, care a devenit foarte sensibil. Miercuri, vă odihniţi cu adevărat în compania familiei. Joi, deveniţi receptivă la tot soiul de propuneri financiare făcute de şefii dv.

GEMENI

La începutul intervalului, câştigaţi foarte mulţi bani sau faceţi multe planuri de investiţii casnice. Joi, vă bazaţi prea mult pe şansă şi faceţi numeroase greşeli, mai ales când este vorba să apreciaţi comportamentul celor din jur. Reacţiile dv. sunt lipsite de măsură numai în prezenţa rudelor.

RAC

Miercuri, primiţi asigurări că nu va mai fi necesar să vă împrumutaţi, însă continuaţi să vă faceţi griji inutile. Întreaga săptămână, suportaţi foarte greu ironiile celor din anturaj, mai ales pe cele venite din partea persoanei iubite. Este de preferat să nu faceţi niciun fel de deplasări.

LEU

Vă declaraţi marţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi fără încetare. Miercuri, răspundeţi unei invitaţii mai puţin obişnuite, dar care se dovedeşte foarte plăcută. Este posibil ca vineri să fiţi premiată profesional, însă persoana iubită nu va fi foarte impresionată de dv.

FECIOARĂ

Primiţi veşti bune marţi, dar într-un fel vă simţiţi vinovată că n-aţi participat la realizările anunţate. Nimic din ceea ce vi se întâmplă nu justifică pesimismul pe care îl afişaţi în ultima perioadă. În weekend, sunt posibile excese alimentare periculoase şi reacţii care ţin de disfuncţii hepatice.

BALANŢA

Nici în acest interval nu redeveniţi altruistă, cu toate că marți primiţi o sumă considerabilă de bani. Miercuri, vi se face o invitaţie la o petrecere, dar sunteţi nevoită s-o refuzaţi din cauza programului foarte solicitant. Regretele şi reproşurile vor fi tardive şi fără rost.

SCORPION

În acest interval, nu canalizaţi energia de care dispuneţi spre scopurile majore ale existenţei dv., dar reuşiţi să vă impuneţi în faţa familiei. Primiţi sfaturi profesionale preţioase luni, însă preferaţi să acţionaţi ca şi până acum, de frică să nu vă pierdeţi jobul.

SĂGETĂTOR

Nativele foarte tinere se îndrăgostesc la mijlocul intervalului şi fac erori în exprimarea sentimentelor. Faceţi multe drumuri miercuri şi plănuiţi o călătorie mai lungă. Sunt mai avantajate îndeosebi cele care au în derulare activităţi comerciale.

CAPRICORN 

Este posibil să nu daţi importanţa cuvenită ocaziilor de relansare profesională care apar întregul interval, considerând că deocamdată aveţi un post foarte sigur. Cele care trebuie să călătorească, să facă deplasări pentru serviciu, au foarte multe probleme în rezolvarea actelor. Mult mai calme şi foarte tandre, refaceţi pas cu pas atmosfera plăcută din familie, dar de abia în weekend. Nativele mature, care muncesc foarte mult, pot avea şi unele probleme de sănătate, destul de neplăcute la finalul săptămânii. Intervalul pare nu numai la prima vedere lipsit de stres, dar şi plin de iubire!

VĂRSĂTOR

Nu vă lăsaţi afectată marţi de părerile celor din anturaj şi bine faceţi, deoarece este vorba de o problemă absolut trecătoare. Este posibil ca nativele fără experienţă de viaţă să dorească unele schimbări fundamentale miercuri, cum ar fi mutarea locuinţei. Aveţi bani prea puţini pentru investiţii.

PEŞTI

Consideraţi că săptămâna trecută aţi greşit şi vă decideţi să reparaţi toate erorile profesionale. Din păcate, nimeni din anturaj nu vă apreciază intenţiile cum s-ar cuveni. Partenerul de cuplu vă face o declaraţie ciudată joi sau vineri. Păreţi neliniştită, mai ales în prezenţa persoanei iubite.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Daniel - 19 februarie 2016 11:29
Povestea care iti aduce bani! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Totul este foarte serios! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, acceseaza: https://www.facebook.com/Povestea-care-iti-aduce-bani-733710493401344/timeline
Georgiana - 20 februarie 2016 12:56
Un proiect minunat! Daca pana acum nu ai reusit sa-ti indeplinesti cel mai drag vis, e timpul sa reinvii speranta! Acum exista acest proiect in care se implica deja foarte multi oameni, cu rezultate excelente. Suntem in plina ascensiune si vei da tot timpul peste noi, asa ca alatura-te noua acum si incepe sa castigi si tu bani, la fel cum deja au castigat si alti oameni! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
Pop Mihai - 20 februarie 2016 20:34
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia