Horoscop

Horoscopul săptămânii 20 - 26 martie

23 martie 2015 | Tina Rizea


Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 20 - 26 martie.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - BERBEC

Problemele financiare cotidiene vă afectează comportamentul într-o manieră destul de neplăcută pentru cei din jur. Sunteţi atât de sensibilizată, încât nu mai suportaţi niciun fel de replică sau sfat binevoitor din partea „specialiştilor” care vă înconjoară. Senzualitatea dv. ajunge la cote maxime.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - TAUR

Relaţiile cu partenerul de cuplu ar fi excelente, dacă nu ar încerca să vă dea tot timpul sfaturi în privinţa carierei profesionale şi a activităţii casnice. Nici în acest interval nu veţi reuşiţi să vă redresaţi din punct de vedere financiar, dar nu vă pierdeţi speranţele. Un job nou de miercuri!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - GEMENI

Realizaţi că este necesar să îmbunătăţiţi toate relaţiile atât cu prietenii, cât şi cu cei cu care lucraţi. Atmosfera devine mai tensionată şi din cauza unor modificări impuse în activitatea dv. profesională cea mai dragă. Nativele foarte tinere au de marţi numeroase aventuri erotice ieşite din comun!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - RAC

Cele mai fericite vor fi nativele căsătorite, care redescoperă un univers erotic de care uitaseră că există. Majoritatea studentelor refuză cu fermitate o ofertă de bursă în străinătate în favoarea unei prietene lipsite de sinceritate. Celibatarele sunt şi ele îndrăgostite, dar nu scapă de pesimism.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - LEU

Viaţa vi se pare din ce în ce mai grea şi vă consideraţi foarte nedreptăţită, cu toate că aveţi o grămadă de prietene şi de amici în jurul dv., care vă ajută continuu. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt la fel de tensionate, mai ales că se declară împotriva oricărei schimbări majore în locuinţă.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - FECIOARĂ

Nu aveţi răbdare să-i explicaţi partenerului de cuplu de ce faceţi investiţii atât de mari. Consideraţi că a venit momentul să recuperaţi tot ceea ce aţi pierdut în perioada în care şansele financiare comune au fost minime. Relaţiile cu rudele şi amicii ajung, într-o manieră imprevizibilă, la pământ.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - BALANŢĂ

Nu vă puteţi plânge nici în acest interval de absenţa şanselor profesionale şi implicit a celor financiare, dar ca şi până acum sunteţi nevoită să achitaţi datorii, rate, dobânzi, facturi (ce nici măcar nu vă aparţin). Starea dv. de sănătate este destul de fragilă, iar eforturile sunt total interzise.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - SCORPION

Vă decideţi să continuaţi campania de desfiinţare a adversarilor dv., care nu contenesc să vă bârfească ori să vă implice în scandaluri de-a dreptul ridicole. Lipsa dv. de răbdare, de la începutul intervalului, justifică unele erori care duc la pagube destul de stresante. Aventuri erotice secrete!

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - SĂGETĂTOR – ZODIA NOROCOASĂ

Se poate afirma că cele mai multe native muncesc peste limitele admisibile. Unele sunt motivate de câştigurile ca în poveşti, altele vor doar să se afirme pe plan profesional. Fac numai drumuri scurte, dar foarte multe. Elevele şi o parte dintre studente ating performanţe înalte, fără eforturi deosebite. Prietenii şi amicele roiesc în jurul lor şi le încurajează continuu. Cele mature vor recunoaşte, în oportunităţile de acum, şanse a de a consolida propriul cămin ori chiar de a se muta în casă nouă. Starea de sănătate le susţine eforturile continue şi parcă niciodată nu s-au simţit mai bine decât acum.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - CAPRICORN

A venit momentul să exploataţi la maximum şansele profesionale, deoarece în curând acestea pot dispărea. Prietenii şi amicele cele mai bune, chiar şi partenerul de cuplu, nu vă dau cele mai bune sfaturi, mai ales că nu sunt toţi conştienţi că nu veţi mai avea deloc timp liber. Miercuri, mici pagube.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - VĂRSĂTOR

Ar fi bine să apreciaţi şansele profesionale deosebite şi să vă gândiţi că soarta nu oferă, de obicei, în acelaşi timp în toate domeniile posibilităţi ieşite din comun. Relaţiile stresante cu partenerul de cuplu scot în evidenţă norocul din celelalte domenii. Sunt posibile iar călătorii externe lungi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII - PEŞTI

Originalitatea dv. se manifestă din plin la începutul intervalului şi nu toate persoanele din anturaj înţeleg această calitate rară. Unele native sunt trimise la „simpozioane” internaţionale, altele beneficiază de stagii de perfecţionare în alte localităţi. Toate sunt invidiate şi lipsite de apreciere.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 20 martie 2015 11:56
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail:
[email protected]
Maria - 21 martie 2015 09:06
Stiu! oferta aceasta o vedeti absolut peste tot si ,majoritatea dintre dumneavoastra, incepeti sa deveniti sceptici si nervosi. Probabil va intrebati: cine naiba mai sunt si smecherii astia si ce vor? ce tactica de a insela oamenii au mai inventat? Nu va costa nici macar un leu sa trimiteti un mail,sa va convingeti de seriozitatea noastra si sa aflati mai multe detalii despre oferta aceasta care persista peste tot,va urmareste. Aveti acum posibilitatea de a castiga niste bani acasa,lucrand comod,in siguranta si fara stres. Nu aveti nevoie de nici un fel de experienta! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru mai multe detalii trimiteti un mail cu textul ,,INFO,, la adresa [email protected]
Iulian - 22 martie 2015 20:30
INFO [email protected]

INFO [email protected]

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

INFO [email protected]

INFO [email protected]
Sam - 23 martie 2015 08:41
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
Lupsa - 26 martie 2015 13:17
Actioneaza cu înțelepciune și trimite textul,,Info'' la adresa de email:[email protected] și vei afla în ce condiții urmezi un curs gratuit pe calculator
la domiciliu și cum câștigi bani garantat prin contract legal cu Editura Epublishers SRL.

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia