Horoscop

Horoscopul săptămânii 28 aug. - 3 sept.


31 august 2015 | Tina Rizea


Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii 28 august - 3 septembrie.

 

BERBEC 

Situaţia dv. financiară e mai mult decât încurcată, aşa că va trebui să apelaţi la prieteni ori rude, care de abia aşteaptă să vă sară în ajutor, ca să vă dovedească cât de mult vă iubesc. Persoana iubită vă declară că nu vă mai înţelege şi este posibil să plece pentru un timp într-o delegaţie lungă.

 

TAUR 

Expansivă, foarte optimistă, extrovertită şi lipsită de complexe, faceţi gafe după gafe, dar vă simţiţi apărată şi iubită. Apar şi noi oferte profesionale la începutul intervalului. Cele mai multe celibatare fac planuri matrimoniale, fără a cere ajutor şi sfârşesc prin a renunţa din cauza oboselii.

 

GEMENI 

Aproape că vă speriaţi de resursele financiare care năvălesc efectiv în viaţa dv. Nu aţi mai trecut parcă niciodată printr-o astfel de situaţie şi chiar nu ştiţi cum să reacţionaţi când cei dragi vă pretind să-i ajutaţi necondiţionat. Aparent exuberante, sunteţi copleşite încet-încet de pesimism. 

 

RAC 

Cele mai multe îşi vor îmbunătăţi în acest interval situaţia financiară şi vor reuşi să se impună în discuţiile cu partenerul de viaţă, care de altfel nu este deloc rău intenţionat. Celibatarele se decid brusc să se căsătorească, însă cele mai multe trebuie să facă unele controale de specialitate.

 LEU 

Foarte amabile, mai ales în a doua parte a intervalului, nu au griji financiare, fiind favorizate şi de prosperitatea partenerului de cuplu. Toate nativele fac multe călătorii de scurtă durată şi sunt indecise în carieră. Starea de sănătate este mai bună ca niciodată, aşa că fac planuri peste planuri.

 FECIOARĂ 

Aceste native s-au săturat de drumuri, însă nu au cum să le evite nici în acest interval, deoarece încă nu au finalizat actele ce sunt menite să le asigure liniştea. Toate problemele ce ţin de locuinţă devin şi mai presante, în primul rând din cauza partenerului de cuplu care le respinge intenţiile.

 BALANŢĂ 

Şansele financiare se reduc şi retrăiesc un fel de teamă de sărăcie, însă au în continuare noroc cu carul. Prietenii şi amicele încearcă să le coopteze în activităţi relaxante. Persoana iubită le face cadouri costisitoare, aşa că măcar în a doua parte a intervalului, viaţa li se pare mult mai frumoasă.

 SCORPION 

Situaţia financiară este excepţională, dar asta nu vă scuteşte de încurcături şi probleme cu fiscul ori notarii. Iubirea în cuplu renaşte pe neaşteptate, însă nu aveţi deloc timp pentru plimbări sub clar de lună şi atunci renunţaţi definitiv la preţioasele preludii. Pentru unele native apar pagube.

 SĂGETĂTOR 

Schimbările la nivel profesional sunt în continuare foarte importante şi le lipseşte de plăcerea de a se relaxa în familie. Este posibil să li se facă reproşuri de către cei dragi şi să li se atragă atenţia că au devenit străine în propria casă. Mamele chiar nu mai au deloc răbdare cu propriii copii.

 CAPRICORN 

Vor apărea suficiente obstacole pentru ca nativele să fie sensibile, recalcitrante şi lipsite de înţelegere pentru oricine încearcă să le „exploateze“, adică doreşte să le pretindă ceva. Pagubele de la începutul intervalului vor fi rapid neutralizate cu ajutorul unor protectori. Nu vor avea linişte!

 

VĂRSĂTOR 

Primiţi sume de bani, dar vă e clar că aveţi nevoie de fonduri mari pentru a pune în practică proiectele dv. extrem de ambiţioase. Nicio nativă nu are răbdare cu partenerul de cuplu şi se simt agasate de „atenţiile“ repetate ale acestuia. Unele native acceptă tratamente excentrice şi periculoase.

 

ZODIA NOROCOASĂ - PEŞTI 

Foarte senzuale şi apetisante, sucesc minţile celor din jur doar cu câte o privire languroasă. Foarte comunicative, la mijlocul intervalului, îi pun la punct pe cei care le critică fără milă, iar unele reuşesc să-şi facă din adversari prieteni fideli. Starea de sănătate este destul de bună, cu excepţia nativelor de vârsta a treia, care suferă din cauza picioarelor ori au probleme abdominale. Familistele îşi doresc din tot sufletul să devină independente financiar, numai că partenerul de viaţă este încă lider în acest domeniu ori poate fi doar foarte zgârcit. O mică parte dintre aceste native sunt promovate, dar descoperă că volumul de muncă a scăzut, în favoarea responsabilităţilor, şi nu sunt prea încântate de noua situaţie.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Iulia - 28 august 2015 12:12
Ofertă serioasă de lucru la domiciliu!
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa
lucrati.
Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail!
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected]
Rodica - 28 august 2015 14:38
Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia