Horoscop

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2016


05 februarie 2016 | Tina Rizea


Află ce-ți prezic astrele pentru perioada 5 - 11 februarie 2016!

BERBEC

Lăsaţi să treacă multe ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi, sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale, ci chiar şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi toţi banii de care aveţi nevoie în timp util. Miercuri, nimeni nu vă recunoaşte meritele de bună organizatoare, pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La mijlocul intervalului, decideţi o schimbare radicală şi în casă.

GEMENI

Cu toate că nu vă înţelegeţi deloc bine cu rudele prin alianţă, vă hotărâţi să nu luaţi în seamă acest aspect şi să vă comportaţi ca şi până acum. Vă ascundeţi cu mare grijă adevăratele sentimente. Faceţi multe drumuri cu scopul de a schimba câte ceva din greşelile celor dragi.

RAC

Întreg intervalul, atmosfera din familie familială e armonioasă, dar nu sunteţi mulţumită, deoarece lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine, veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri, vor apărea multe ocazii de relaxare pentru weekend.

LEU

După o perioadă în care aţi fost foarte stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere, vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac tot intervalul greşeli. Miercuri şi vineri, vă vizitează numeroşi musafiri foarte dragi.

FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate admirată şi lăudată de familie. Vi se răsplătesc în sfârşit toate eforturile. Doriţi să participaţi miercuri la o deplasare obositoare şi faceţi numeroase treburi casnice în avans, chiar dacă nimeni nu vă cere nimic. Ceea ce doriţi să înfăptuiţi la mijlocul intervalului nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore. Ca de obicei în ultima perioadă, aveţi succes deplin în sfera financiară, nu atât prin multitudinea câştigurilor, cât prin meticulozitatea cu care le planificaţi. Foarte senzuală şi comunicativă, aveţi o grămadă de noi prieteni şi nu vă mai impresionează absenţa partenerului de cuplu.

BALANŢA

Se pare că lipsa banilor e unul dintre motivele claustrării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau, în cazul persoanelor mai tinere, printr-o nerăbdare contra productivă. Sunt posibile mici accidente casnice în weekend.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare, din dorinţa de a ajuta un amic să-şi revină, mai ales din punct de vedere profesional. Din păcate, ca de obicei de altfel, eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri, o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează. Week-end în familie!

SĂGETĂTOR

Aveţi încredere numai în rudele dv. apropiate, dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici la telefon. Consideraţi că au interese ascunse, iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă, faceţi nişte concesii destul de importante, care însă vă irită continuu.

CAPRICORN

O vizită vă pune miercuri pe jar inima şi este posibil să luaţi o decizie forţată de împrejurări. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. De miercuri, aveţi bani suficienţi, dar munciţi în continuare foarte mult şi-i forţaţi şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Marţi sau miercuri, vă decideţi să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite, ca şi când nu v-ar fi dat suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul, aveţi gânduri pesimiste, alternativ cu un optimism exagerat. Telefonați în zadar celor dragi, ca să le cereţi sfaturi.

PEŞTI

Foarte sensibilă, deveniţi melancolică miercuri, din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite.  Refuzaţi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele definitiv. Împreună cu persoana iubită, visaţi doar la o scurtă excursie, care ar putea avea loc la sfârşitul lunii.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adriana - 05 februarie 2016 09:16
Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Daniela - 05 februarie 2016 09:56
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Cosmin - 06 februarie 2016 22:20
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Cerinte:
- cunostinte despre utilizarea Internetului
- cunostinte despre Word si Excel
- perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou
- posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi

Important:
Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: [email protected]

Oferte:
-oferim instruire gratuita
-contract
-scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta
-posibilitatea de a lucra de acasa

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia