Horoscop

Horoscopul săptămânii 8 - 14 ianuarie 2016


08 ianuarie 2016 | Tina Rizea


Descoperă ce ți-au pregătit astrele în perioada 8 - 14 ianuarie 2016.

BERBEC

Nativele necăsătorite au serioase probleme de adaptare, dar şi noroc cu carul şi reuşesc să atragă interesul şi sprijinul tuturor colegilor şi prietenilor. Pentru celelalte native, relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici prea severe, dar măcar sunt susţinute de partenerul lor de cuplu.

TAUR

Nu vă prea mai înţelegeţi cu prietenii, în primul rând pentru că n-au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de precaută şi foarte econoamă. În realitate, vă deranjează că nu sunteţi plătită nici acum în funcţie de eforturile pe care le faceţi! Este necesar să începeţi o nouă renovare a locuinţei.

GEMENI

Vi se pare că vă sunt contestate mai ales calităţile de lideră, că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate ori „disecate” de anturaj. Aveţi prieteni prosperi şi înţelepţi, care vă deschid ochii, dar vă dau sfaturi inaplicabile în contextul actual.

RAC

Trăiţi cu senzaţia că uneori norocul poate să vă aducă şi multe ghinioane. Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte din rudele apropiate ori cu prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alte native primesc musafiri din străinătate. Vă gândiţi din ce în ce mai des la o reconversie profesională.

LEU

Banii pe care îi primiţi la mijlocul intervalului vor deveni motiv de discordie, aşa că se vor intensifica conflictele cu rudele apropiate. Amicele vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie, nici rude. Facturile sunt plătite cu întârziere şi pot apărea neînţelegeri.

FECIOARĂ

Serioasă, dar şi foarte amabilă, vă puteţi găsi în acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc din nou. Miercuri, pot apărea conflicte cu o femeie din anturaj, iar la sfârşitul intervalului faceţi multe drumuri.

BALANŢĂ

Veniturile dv. scad din cauza unor reţineri ori pagube cauzate de familie ori de colegii mai tineri. Nici partenerul de cuplu nu e prea calm, aşa că sunteţi la un pas de a trece din nou printr-o depresie. Aventurile galante nu încetează să apară, dar nu sunteţi în niciun caz adepta aventurilor de o zi.

SCORPION

Renunţaţi la orice reţinere şi vă exprimaţi pe loc verbal refulările şi nemulţumirile faţă de rudele ori colegii foarte tineri. Ştiţi că în mare parte reproşurile sunt nemeritate, însă aţi acumulat de prea mult timp o grămadă de insatisfacţii sentimentale. Totuşi nivelul recompenselor financiare creşte.

SĂGETĂTOR

Problemele familiale se accentuează pe neaşteptate din cauza unor neînţelegeri, a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoită să înapoiaţi o sumă de bani ori să împrumutaţi un prieten şi de aici pornesc tot felul de disensiuni în familie. Partenerul dv. de cuplu devine din ce în ce mai orgolios.

CAPRICORN

Sensibilitatea dv. emoţională atinge cele mai înalte cote şi se manifestă mai ales în relaţiile cu rudele apropiate şi cu amicele de la serviciu. Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli nepermis de mari pentru persoana iubită. Vă lăsaţi influenţată şi de unii prieteni.

VĂRSĂTOR

Începeţi intervalul cu un foarte ridicat indice de violenţă verbală. Mai în glumă, mai în serios, îi atacaţi pe cei din jur din diverse motive. Nu suportaţi să se amestece nimeni, nici măcar şefii, în activităţile dv. profesionale actuale. Folosiţi un limbaj dur cu toţi cei din anturajul intim.

ZODIA NOROCOASĂ – PEŞTI

Cu o intuiţie ieşită din comun, găsiţi cele mai bune metode de a vă dezvolta activităţile profesionale, chiar dacă rezultatele financiare nu vor apărea imediat. Nativele care sunt şefe se bucură de un succes nelimitat, iar celelalte ori sunt promovate, ori sunt propuse pentru deplasări în interes de serviciu. Bani apar la mijlocul intervalului, însă sunteţi încurajată şi prin alt fel de mijloace. Persoana iubită nu este deloc mulţumită de avântul dv. profesional, pentru că se simte din ce în ce mai singură. O mică parte dintre native sunt nevoite să facă mici intervenţii chirurgicale.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Oportunitate! - 08 ianuarie 2016 13:17
Ofertă de muncă! Selectăm colaboratori în vederea desfășurării unei activități la domiciliu. Dacă deții cunoștințe minime de navigare pe internet și ușurință de lucru cu fișiere pdf și word, alătură-te echipei noastre. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]
Adriana - 11 ianuarie 2016 12:16
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Stela - 12 ianuarie 2016 12:44
CAUTAM colaboratori , Operator PC online ( de acasa ) Program recomandat : 1-2 ore zilnic Contract legal,venituri suplimentare motivante,scrisoare de recomandare ! Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect ! Important ca oamenii să știe absolut totul despre proiect, iar asta NU se poate realiza prin câteva fraze scurte și citite rapid ! Aici este vorba despre foarte multe informații si din această cauză ele sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email ! Lectiile va arata cum sa realizati profituri in acest proiect ! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti PROIECT la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia