Oameni si destine

Iată ce semnifică numărul liniilor-brăţară de la încheietura mâinii!


02 ianuarie 2016 | Simona Stanila


Liniile orizontale sau curbele care separă palma de restul braţului sunt liniile de la încheietura mâinii, liniile-brăţară, care sunt, de asemenea, cunoscute ca și liniile Rascette. Aceste linii pot avea mai multe sensuri legate de sănătate, prosperitate şi faimă. 

Potrivit Cercetărilor Metafizice, numărul de brăţări reprezintă longevitatea vieţii fiecăruia. Cu cât aveți mai multe brăţări, cu atât mai mult veţi trăi. Dacă prima brăţară este marcată în mod clar şi neîntreruptă indică că veți trăi de la 23 până la 28 de ani de viaţă, în timp ce a doua brăţară reprezintă 46 ani la 56 de ani de viaţă. Cea de-a treia linie-brăţară care apare pe încheietura mâinii indică 69 ani la 84 ani de viaţă, iar a patra reprezintă că veți trăi mai mult de 84 de ani.

Foarte puţini oameni au a patra linie-brăţară. Numărul cel mai comun de brăţări este în general doi sau trei.

Ia-ți un moment și uită-te la încheietura mâinii şi numără brăţările tale. Câte sunt? Iată ce înseamnă:

Prima linie de la încheietura mâinii este considerată cea mai importantă brăţară. O linie clară şi profundă indică faptul că persoană în cauza este în stare bună de sănătate şi este aptă fizic. În cazul în care prima linie este slab formată şi oarecum neclară, reprezintă faptul că acea persoană este indulgentă şi nesăbuită.

Prima linie-brăţară poate reprezenta, de asemenea, o anumită problemă de sănătate.

Pentru femei: Dacă primele linii sunt poziționate prea la baza palmei sau dacă nu sunt linii continue, acest lucru poate însemna probleme ginecologice - dificultate în a da naştere sau a concepe un copil și menstruaţie absentă sau neregulată.

Pentru bărbați: Dacă primele linii sunt poziționate prea la baza palmei sau dacă nu sunt linii continue, acest fapt poate însemna că ar exista probleme cu prostata sau probleme de reproducere.

A doua linie de la încheietura mâinii indică, de obicei, averea, prosperitatea şi fericirea unei persoane. Aceste liniile-brățară trebuie să apară drepte, într-o singură linie, fără întreruperi.

A treia linie de la încheietura mâinii indică numele şi faima vieții acelei persoane. În cazul în care linia este dreaptă şi fără lacune, semnifică faptul că persoană în cauza este una influentă.

A patra linie de la încheietura mâinii este considerată o paralelă cu a treia linie-brăţară şi, de obicei o favorizează şi întăreşte.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Alear - 03 ianuarie 2016 17:36
Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email:aurelia.brebeanu@gmail.com
Adriana - 04 ianuarie 2016 19:07
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ursuadriana140@gmail.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia