Agenda

Lucian Popescu: „Calmarul îmi iese ca la carte!”


12 decembrie 2014 | Vizualizari: 3800


Cum se descurcă în bucătărie un om pasionat de electronice şi de alte minuni ale tehnologiei? Unii ar spune „caută telecomanda”, dar răspunsul este cu totul altul.

Îl oferă Lucian Popescu, prezentatorul emisiunii Playtech, sâmbătă, 13 decembrie, în bucătăria Dianei Bart, la Click! Pofta Bună!.

„Nu sunt cel mai mare bucătar, dar mă descurc. Şi chiar îmi fac singur de mâncare”, i-a spus Lucian gazdei sale, înainte de a se apuca de treabă.

Cei doi au ales să gătească cotlete umplute cu ierburi mediteraneene, preparatul fiind ales cu un scop anume. Mixul de ierburi aromate din sudul continentului va îndulci „suferinţele” cauzate de vreme, dar mai ales de lipsa soarelui.

Invitatul Dianei a vorbit şi despre felul de mâncare preferat, unul care, de asemenea, duce cu gândul la zile mai calde: „Îmi place foarte mult calmarul pane. Îl mănânc deseori când iau masa în oraş, dar îl prepar şi acasă. Chiar îmi iese ca la carte!” .

În spiritul ediţiei, chef Andrei Ţandără propune două preparate absolut delicioase: salata mediteraneană cu pui şi un savuros tiramisu cu limete. Poate că vremea nu se va încălzi până la sfârşitul săptămânii, dar sâmbătă, sigur va fi mai mult soare, la Prima TV, începând cu ora 11:20, în emisiunea Click! Poftă Bună!.
 Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Elena - 12 ianuarie 2015 11:55
Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa.
Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]
Aurel - 12 ianuarie 2015 18:46
OFERTA NOUA DE LUCRU LA DOMICILIU!
Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300$ lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Mihaela - 24 ianuarie 2015 19:54
Oferta de lucru in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
Aurel - 03 februarie 2015 16:06
PROMOTIE DE PRIMAVARA
Centrul WELLNESS, zona centrala, ofera gratuit vouchere pentru evaluarea sanatatii dumneavoastra corporale. Se fac masuratori cu aparate performante. Pentru a comanda voucherul gratuit sunati la telefon: 0723568416, 0769270353, sau trimiteti mesaj la adresa de email: [email protected]; [email protected]
Rog seriozitate maxima.
Rusu Ionela - 12 februarie 2015 21:21
Venituri suplimentare in timpul liber! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte informatii dupa ce trimiteti textul ”Detalii” la adresa de email: [email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia