Vedete

Nadir lansează o piesă inspirată din viaţa sa - "100 de aventuri"


24 octombrie 2016 | Simona Stanila


Nadir lansează o nouă piesă solo, "100 de aventuri" şi un videoclip în care 'are 100 de aventuri cu aceeaşi femeie'. 
O coproducţie Cat Music şi Famous Production, noul single al lui Nadir, “100 de aventuri”, este compus de către Randi în studiourile Famous Production. 
 
"Piesa “100 de aventuri' a fost ideea mea, chiar am trăit o sută de aventuri cu o singură femeie. Am acest titlu în cap de vreo şase luni şi mă bucur că Randi mi-a înţeles ideea şi a compus o piesă care să transmită ceea ce îmi doream. Vă doresc şi vouă să întâlniţi persoana care să vă facă să simţiţi că fiecare zi din viaţa voastră este o aventură palpitantă şi plăcută", mărturiseşte Nadir. 
 
Videoclipul este regizat de către Anton Sandu şi surprinde interacţiunea dintr-un cuplu, în care femeia îşi tachinează partenerul şi îi arată, treptat, numeroasele sale ipostaze. Ca o gheişă modernă, Cristina, protagonista clipului, îl seduce pe Nadir prin multiplele personaje interpretate. 
 
Nadir este un artist care a evoluat constant, cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru piesele lansate, solo sau în colaborare cu artişti consacraţi, precum Randi, Loredana Groza sau Alexandra Stan. Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia