Ingrijire

Nu mai irosi banii pe pedichiură! 2 ingrediente din bucătărie îți vor face picioarele să arate minunat!


20 aprilie 2017 | Alexandra Obreja


Călcâiele crăpate reprezintă o problemă pentru majoritatea persoanelor, în special pe durata verii. Din cauza lor, nu te poți bucura de o pereche de sandale frumoase, care să îți ofere un confort în plus atunci când mergi. 

Acum ai la îndemână câteva ingrediente simple, care îți vor transforma picioarele. 

Hidratează-ți picioarele

Ai nevoie de 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu și 4 pahare de lapte.

Cum o prepari?

Încălzește puțin laptele și adaugă bircabonatul de sodiu. Amestecă bine și pune lichidul într-un vas în care să îți încapă picioarele. Ține-le 10 minute și apoi clătește cu apă rece. Repetă procedeul 2 săptămâni iar picioarele tale îți vor mulțumi.

Citește și Obiceiuri care îți afectează sănătatea unghiilor

Mască naturală pentru tălpi

Ai nevoie de 1 linguriță de sare, ½ cană de suc de lămâie, 2 lingurițe de glicerină, 2 linguri de apă de trandafir, apă călduță, 1 piatră ponce.

Cum o prepari?

Amestecă apa călduță cu apa de trandafir și adaugă rând pe rând sarea, 10 picături de suc de lămâie, o linguriță de glicerină. Stai cu picioarele în apă 15 minute. După ce au trecut cele 15 minute, folosește piatra ponce pentru a-ți curăța călcâiele. Amestecă încă o linguriță de glicerină cu sucul de lămâie rămas și aplică pe călcâiele crăpate. Poți să lași textura să se usuce toată noaptea deoarece va pătrunde mai bine în piele și o va înmuia. Clătește cu apă călduță dimineața și repetă procedeul o dată pe săptămână.

Citește și Cum stimulezi colagenul în mod natural

 


Sursa foto http://stylehub.styloko.com

 Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 20 aprilie 2017 21:00
Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatiila adresa noastra de email : [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia