Paranormal

Numele îți începe cu litera ”S”? Vei avea o carieră de succes!


27 februarie 2017 | Ariana Maria


Câteva litere din alfabet sunt cunoscute pentru impactul pe care-l au asupra vieții unei persoane și, prin urmare, multe dintre numele încep cu aceste litere. Cele mai puternice sunt:”A, J, O și S”, cea din urmă fiind considerată cea mai puternică.

Numele care încep cu litere specifice au o mare importanță. Ele posedă anumite caracteristici, care sunt potrivite doar celor cărora numele le începe cu ele.

Potrivit numerologiei, se spune că litera ”S” este egală cu numărul 1 și persoanele ale căror nume încep cu litera ”S” se nasc pentru a fi lideri și devin persoane foarte cunoscute în domeniul pe care-l aleg.

Iată ce caracteristici au persoanele cărora numele le începe cu litera ”S”:

Sunt considerate persoane foarte loiale

Oamenii ale căror nume începe cu litera ”S” sunt considerați a fi extrem de loiali. Ei nu sunt în mod deschis romantici, deoarece cred mai mult în cuvinte și acțiuni decât în afișarea dragostei prin gesturi mari și cadouri nespus de scumpe.

Vezi și: Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei

Sunt pline de compasiune

Deoarece numărul care le corespunde este unu, aceste persoane sunt calde, iubitoare și pline de compasiune față de orice. Dacă văd un om care are probleme, ei fac tot posibilul să-l ajute.

Sunt demne de încredere

Dacă numele tău începe cu litera ”S” ești o persoană cinstită și de încredere. Dar devii foarte impulsivă atunci când te superi, lucru care este greu de înțeles de cei din jurul tău.

Își ascund sentimentele

Acestor persoane nu le place să împărtășească sentimentele pe care le au. Acest lucru îi face să devină greu de înțeles de către alte persoane, iar rezultatul final este că ele preferă să fie distante, ceea ce poate duce, de asemenea, la confruntarea cu depresia.

Sunt extrem de șarmante

Ele sunt frumoase atât în interior cât și în exterior, și pot avea sentimente profunde pentru altcineva, chiar și atunci când sunt fericite sau triste. Și, pentru că sunt extrem de fermecătoare, au o personalitate destul de interesantă.

Au o carieră de succes

Înțelepți în general, acești oameni acordă importanță fiecărui bănuț primit sau cheltuit, iar rezultatul final este că ei ajung să fie oameni de succes. Factorul de confort monetar înseamnă foarte mult pentru ei.

Citește și: Superstiții din întreaga lume

Sunt loiali în relațiile de viață

Chiar dacă par destul de ambițioase, ele acordă o importanță foarte mare relațiilor în viață. Fie că este vorba de relații personale sau profesionale, ei sunt loiali acestora. De asemenea, sunt la fel de loiali și atunci când o relație s-a terminat.

Credit foto: boldsky.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Lock - 27 februarie 2017 23:34
Lucru acasa, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
[email protected] com
Dan Mircea - 28 februarie 2017 11:15
• LOCURI DE MUNCĂ ONLINE! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piața globală. NU este necesară niciun fel de experiență! Asigurăm suport și logistică în desfășurarea activității. Lucrați într-un mediu plăcut, proactiv. Oferim șanse reale de avansare în cariera! Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substanțiale. Se lucrează part-time (în timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maximă și dorința de a învăța ceva absolut nou și de viitor. Sunt suficiente studiile medii. Cerem cunoștințe minime de operare pe Internet, de lucru cu fișiere word și pdf și navigare online. Cereți DETALII la [email protected]
• Poți accesa GRATUIT platforma e-learning DELMAS (Dmt E-Leaning Management System) – ghidul tău pentru pregătirea examenului de BAC la MATE și INFO la
https://www.facebook.com/Pregatire.Bacalaureat.online/
Ai la dispoziție contul
Username: stdemo
Password: Stdemo2016$
Dacă îți place, poți accesa Autentificare și apoi Crează cont - administratorul va valida contul personal în cel mult 12 ore și vei putea utiliza DELMAS (GRATUIT). Cere detalii la [email protected]
• Deschide magazinul meu online la adresa http://cartilemelepentrutine.yshop.ro/ și vei găsi multe cărţi foarte interesante, din diverse domenii, cu preţuri reduse cu 10%. Magazinul este în permanenţă actualizat, aşa că îl puteţi vizita periodic pentru a găsi noutăţi. Alege cărţile dorite, “pune-le” în coş şi editutura ți le va expedia prin curier rapid sau poştă la adresa indicată. Plata se face ramburs. Aştept cu drag vizita ta în magazinul meu!
Adrian Razvan - 28 februarie 2017 14:06
Oportunitate pentru toti pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: [email protected]
Ioan - 11 martie 2017 20:37
Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa [email protected]
Oduduwa - 19 martie 2017 22:37
OBŢINE dragi o dată BACK(ex). pierdut dragostea vrăji, psihic, vânzător de plante medicinale vindecator, am ajutat oamenii să rezolve căsătoriile lor, relaţii şi problemele amoroase cu vraja puternic dragostea mea. Trebuie să spun cu umilinţă că am o rata de succes foarte mare pentru următoarele situaţii: (1) ia ta back(ex) pierdut iubitul, lipseşte o dată (2) bani ortografie (3) doresc să nu în cazul în care partenerul tau te inseala (4) capturarea inima te iubesc problms infertilitate (5) (6) pentru a rupe o relaţie şi de a reveni la iubitul tau (7) face legătura de dragoste între tine şi cel iubesti puternic şi incasabil (8) se căsătorească dragostea vietii tale (9) modul în care pentru a obţine scammer pe si vrei sa recupereze ai pierdut bani. Vraja de divorţ (10) (11) face dumneavoastră de afaceri înflori 12)(Barrenness) dacă sunteţi în căutarea pentru un copil de 13) vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră. DR ODUDUWA === E-mail [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia