Diete

Obiceiuri care îţi încetinesc metabolismul


16 august 2015 | Alina Costache


Până acum ai tot auzit de trucuri care te ajută să accelerezi metabolismul. Totuşi, sigur vrei să afli şi care sunt factorii care îţi încetinesc metabolismul, fără ca tu să realizezi asta.

Bei foarte multă apă cu gheaţă, eşti mereu în acţiune, mănânci la program fix, faci tot ce trebuie ca să ajuţi organismul să fucnţioneze corect. Dar există mulţi alţi factori care ar trebui luaţi în considerare şi care încurcă metabolismul. Citeşte mai departe pentru a afla ce faci greşit.

Lipsa lactatelor din regimul alimentar zilnic poate încetini metabolismul

Femeile care au consumat 3-7 porţii de lactate pe zi au pierdut mai multe grăsimi și au câștigat mai multă masă musculară decât femeile care nu au mâncat lactate, potrivit unei cercetări realizată de oamenii de ştiinţă de la Universitatea McMaster. 

Crezi că nu există nicio legătură între senzaţia de frig şi arderea grăsimii? Greşit!

Pentru a scăpa de kilogramele nedorite ai grijă ca termometrul să arate valori cât mai scăzute în cameră. Corpul reacţionează la temperaturi mici arzând grăsimile din organism pentru a păstra corpul cald.  

Ai tăiat complet carbohidraţii din alimentaţia ta. Adaugă-i din nou în dietă!

Adevărat, studiu după studiu arată că, pentru pierderea în greutate, o dietă săracă în carbohidraţi este arma perfectă. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să elimini complet carbohidraţii din regim, mai ales dacă faci exerciţii în mod regulat. În timpul exerciţiilor, muşchii cer glicogen de la magazinele de carbohidraţi din corpul tău. Dacă nu consumi suficienţi carbohidraţi, nivelul de glicogen va fi prea mic și nu vei avea energie pentru sport. Ca rezultat, vei arde mai puţine calorii în timpul antrenamentului, precum și post-exercițiu.

Mănânci gustări care îţi încetinesc metabolismul

În loc să mănânci gustări sărace în calorii, precum biscuiţii de orez, spune bun venit înapoi nucilor. Acizii grași polinesaturați, prezenţi în special în nuci, pot îmbunătăți activitatea unor gene care controleaza arderea grăsimilor.

Foloseşti sarea de mare pentru a da gust mâncării, ceea ce poate dăuna metabolismului

Sarea de mare este o opțiune mai gustoasă faţă de celebra sare de masă, dar îi lipsește iodul, un element cheie care controlează metabolismul. Fără iod, tiroida nu este în măsură să producă hormoni tiroidieni și metabolismul poate fi dat peste cap. Fiecare ¼ linguriţă de sare de masă oferă aproape 50% din DZR de iod. Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Marcel - 14 august 2015 11:44
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

[email protected]
Carmen - 14 august 2015 11:46
-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara niciun fel de experienta!
-Asiguram suport si logística in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time(in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate máxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere Word si pdf si navigare online.
-Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
Stefan - 14 august 2015 22:06
URGENT, cautam parteneri afacere online !!!
-Nu este necesara experienta.
Program part-time/full-time , acasa, 2-3 ore pe zi.
-De ce sa aplici la acest anunt?
-Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau,
sa fii un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fii propriul tau sef
Oferim si solicitam seriozitate! detalii la adresa :
[email protected]
Mihai - 15 august 2015 13:56
Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email:[email protected]
Elena - 15 august 2015 19:02
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
Pagina comentarii: 

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia