Astrologia dragostei

Piatra care atrage dragostea pentru fiecare zodie


21 ianuarie 2016 | Sorina Severin


Este destul e greu să găsești dragostea adevărată, însă sunt câteva metode prin care-ți poți crește șansele să-ți întâlnești sufletul pereche. Iată care este piatra care atrage dragostea pentru fiecare zodie!

Berbec

Nativii născuți în această zodie sunt semne de foc și din acest motiv simt că nu pot sta locului nici măcar o clipă. Pentru că uneori sunt mai acizi din fire și taie în carne vie atunci când vine să îndeplinească ce și-au propus, ce piatră este mai potrivită pentru ei decât diamantul? O pereche de cercei sau un inel din această prețioasă piatră va atrage negreșit dragostea.

Taur

Nativii taur sunt atrași de natură și adoră să petreacă cât mai mult timp în aer liber. De fiecare dată când au o problemă evadează în spații deschise, iar primăvara este anotimpul lor preferat. Piatra dragostei pentru ei este smaraldul, al cărui culoare de un verde intens va atrage energiile pozitive.

Gemeni

Pentru a cuceri lumea, gemenii au nevoie de cineva alături, iar dragostea va bate mai repede la ușa lor dacă poartă la mâini sau la găt o bijuterie din agate. În plus, această piatră este ușor de asortat, indiferent de eveniment.

Rac

Acest semn zodiacal se află în grija lunii, iar perlele sunt cele mai potrivite ca formă și culoare cu astrul ceresc. Nu trebuie purtate neapărat sub formă de cercei sau colier, ci-și pot găsi locul într-o bijuterie pentru păr sau o broșă care să dea ținutei tale un aer aparte.

Leu

Unul dintre cele mai puternice, dar și mai iubitoare semne ale zodiacului au nevoie de o piatră pe măsură, iar rubinul este cel care va atrage persoana iubită ca un magnet. Cum inima este cea care dictează toate acținile unei persoane născute în zodia leu este important să porți rubinul aproape de inimă, cum ar fi sub forma unui colier sau a unei broșe.

Fecioară

Persoanele din acest semn zodiacal sunt îndrăgostite și de ideea de a iubi, așadar au nevoie de o piatră roșiatică, precum pasiunea care le stăpânește inima. Sardonixul este piatra planetei Mercur și astfel astrul ceresc le va guverna viața și le va ajuta să-și găsească dragostea.

Balanță

Cei din această zodie sunt persoane echilibrate, care analizează lucrurile de două ori înainte să acționeze. Nu pierd mult timp cu aranjarea și cu alegerea hainelor, dar le place să fie cochete, iar din acest motiv safirele le vor oferi o eleganță aparte și vor atrage toate privirile, în special din partea persoanelor de sex opus.

Scorpion

Sunt înconjurate de un aer misterios, iar piatra potrivită pentru ele este una care să nu reflecte nimic din profunzimea sufletului lor, mai exact opalul. Spre deosebire de alte zodii, scorpionii preferă să nu poarte bijuteriile la vedere, iar opalul nu este o piatră care să iasă în evidență.

Săgetător

Persoanele săgetător urăsc să fie constrânse deoarece sunt firi libere, care adoră să călătorească și să experimenteze lucruri noi. Fie că e vorba de topaz albastru sau galben, strălucirea lui va direcționa săgeata alui Cupidon către inima persoanei de care-ți place.

Capricorn

Este unul dintre cele mai perseverente și muncitoare semne zodiacale, care preferă să se bazeze pe forțele proprii atunci când își propun ceva. Chiar și așa și capricornii au nevoie uneori de ajutor pentru  a-și găsi marea dragoste, iar ametistul cu siguranță le va fi de folos.

Vărsător

Întrucât sunt un semn de apă, vărsătorii se pot baza pentru a-și întâlni jumătatea pe o piatră care reflectă albastrul apei, aquamarin. Strălucirea pietrei și culoarea sa intensă nu vor trece neobservate, mai ales dacă o porți la mână sau la gât.

Pești

Cel mai apropiat semn de apă, peștii trebuie neapărat să poarte jad, care se aseamănă cu adâncimile nedescoperite din mări și oceane. În plus, jadul va atrage dragostea în viața ta.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Delia - 21 ianuarie 2016 10:02
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO”
Cerințe:
-necesar calculator
-conexiune internet
-cunoștințe minime PC
-seriozitate
-perseverență
-atenție la detalii
Nu este necesară experiență.
Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare
Important!
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Oferim și solicităm seriozitate!
Elena - 21 ianuarie 2016 12:52
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
Ana Roxana - 21 ianuarie 2016 15:58
Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat!
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
Ce oferim:
-instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
-contract legal de comision
-plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
Proiectul vizeaza piata de carte electronica.
Pentru detalii trimiteti acum cuvantul PROIECT la adresa de e-mail : [email protected]
Mihaela - 22 ianuarie 2016 12:03
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]
Maria - 08 februarie 2016 22:56
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia