Remedii naturiste

Plante care stimulează fertilitatea


19 iunie 2014 | Sorina Severin


Îți dorești extrem de mult să devii mămică, dar fericitul eveniment se lasă așteptat. Îți poți crește șansele să rămâi însărcinată cu ajutorul efectelor binefăcătoarea ale unor plante. Iată care sunt acestea!

Brânca Ursului

Este una dintre cele mai apreciate plante în ceea ce privește creșterea fertilității atât feminine, cât și masculine. Ceaiul de Brânca Ursului stimulează activitatea ovarelor și a testiculelor, are proprietăți afrodiziace, crește apetitul sexual și îmbunătățește circulația sângelui către organele genitale. Totodată, îmbunătățește calitatea spermei și reglează ciclul menstrual.

Sorbestrea

Mai este cunoscută sub denumirea populară de Sângerică și este folosită în medicina tradițională pentru îmbunătățirea circulației sângelui, dar și reglarea activității hormonale, în special cea care vizează activitatea ovariană. În plus, diminuează simptomele menopauzei, și chiar întârzie instalarea ei. Pune la infuzat o lingură de plantă în 250 ml apă fierbinte și las-o 5 minute. Strecoară și bea câte o cană de 3 ori pe zi.


Citește și:

Alimente care sporesc fertilitatea

Vitaminele stimulează fertilitatea


Crețișoara

Este un tratament cunoscut pentru problemele femeiești.  În combinație cu lămâița și propolisul sau polenul, această plantă stimulează fertilitatea feminină. Prepară un ceai din crețișoară și lămâiță, în care să adaugi o linguriță de propolis sau polen. Urmează tratamentul timp de o lună, iar veștile bune nu vor întârzia să apară.

Zmeura

Poți consuma fructe de zmeură, dar mai eficient este extractul de zmeură. Acesta este recomandat în cazul multor afecțiuni, însă efectele sale benefice își fac mai ușor simțită prezența în cazul problemelor hormonale.

Aloe Vera

Sucul de aloe vera îmbunătățește funcția organelor reproductive feminine, însă este recomandat și bărbaților deoarece distruge anticorpii dăunători din spermă și previne infecțiile. În acest mod sistemul reproducător va fi protejat și va putea funcționa normal.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia