Remedii naturiste

Plante-medicament care tratează diabetul


29 septembrie 2014 | Vizualizari: 1173


Condimentele nu dau doar gust felurilor de mâncare, ci sunt folosite și pentru tratarea anumitor afecțiuni. Vezi despre ce este vorba.

Unele condimente protejează organismul de distrugerea tisulară şi de inflamația provocată de principalul simptom al diabetului zaharat – nivelul ridicat de zahăr din sânge.

Multe plante conţin nu numai antioxidanţi, dar au, de asemenea, capacitatea de a preveni formarea de substanţe care distrug ţesuturile diabetului.

Condimentele nu conţin calorii şi sunt relativ ieftine, această fiind o modalitate bună de asimila antioxidanţi.

Citește mai multe despre beneficiile condimentelor pe bewoman.ro.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Anamaria - 29 septembrie 2014 07:12
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contrat legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii,trimiteti textul INFO la adresa de mail :[email protected]
Silvia - 29 septembrie 2014 15:38
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia