Casa

Produse din casa ta care cauzează cancer


11 februarie 2015 | Elena Diaconu


Anumite produse din casă pe care le folosești în mod constant sunt potențiali factori de risc în declanșarea tumorilor canceroase. Află despre ce este vorba și cum îți poți reduce la minimum riscul de a suferi de cancer.

Produsele de împrospătare a aerului

Multe dintre produsele de împrospătare a aerului conțin compuși organici periculoși și toxici pentru organism, precum ftalați. Aceștia cresc riscul apariției tumorilor canceroase. Pentru a da un miros plăcut casei tale, poți folosi în locul acestor produse toxice, uleiuri esențiale.
 

Lumânările parfumate

Peste 40% dintre lumânările parfumate conțin substanțe toxice pentru organism, din cauză că sunt realizate din ceară de parafină, iar fitilurile, în timp ce ard, emană compuși periculoși precum toluen sau benzen. Cercetătorii americani subliniază faptul că lumânările pe bază de parafină sunt toxice din cauză că ele nu ajung să ardă la o temperatură destul de mare pentru a putea distruge moleculele periculoase produse de acestea.

Dacă vrei să-ți parfumezi casa sau să creezi un ambient plăcut, însă în același timp îți dorești să ai grijă de sănătatea ta, folosește lumânări din ceară de albină cu fitil din bumbac.  
 

Perdelele de duș

Perdelele de duș din plastic elimină substanțe chimice în timpul dușului, din cauza aburilor care intră în contact cu materialul. Compușii eliminați care se numesc chimicale organice volatile duc, în timp, la apariția cancerului.
 

Șampoanele

Majoritatea sampoanelor care se găsesc în comerț sunt pline de chimicale care decșanșează dereglări hormonale ce pot duce ulterior la dezvoltarea tumorilor canceroase.
 

Antiperspirantele și deodorantele

Pe lângă faptul că abundă și ele în substanțe periculoase pentru corp, antiperspirantele și deodorantele favorizează și absorbția chimicalelelor din jur cel puțin 4 ore de când au fost folosite.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Miha - 10 februarie 2015 23:13
Afacerile sunt viitorul, iar internetul in ziua de azi este folosit in mai toate domeniile. Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent., Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul “info” la email: [email protected]
Maria - 11 februarie 2015 16:23
CEA MAI NOUA OFERTA DE LUCRU! FOARTE MULTI OAMENI S-AU CONVINS DE SERIOZITATEA NOASTRA.! NUESTE NECESARA NICI UN FEL DE EXPERIENTA ! OFERIM CURS GRATUIT SI COMPLET DE INSTRUIRE DE LA ZERO ! SELECTAM URGENT DEZVOLTATORI DE PROIECT PENTRU PIATA NATIIONALA SI MONDIALA,CARE SA LUCREZE PART-TIME( MIN TIMPUL LIBER ) SAU FULL TIME, LA ALEGERE. PLATA CASTIGURILOR REALIZATE ESTE GARANTATA PRIN CONTRACT LEGAL. DORIM SERIOZITATE MAXIMA SI DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR . VA OFERIM ALTE DETALII DUPA CE TRIMITETI TEXTUL"info" LA ADRESA DE EMAIL: [email protected]
Rodica - 13 februarie 2015 17:49
Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia