Agenda

Ramona Bădescu și oficiali ai Italiei au participat la Italian Lifestyle Night


19 iunie 2017 | Madalina Ionescu


Sute de persoane au fost prezente la sărbătoarea italiană din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, care s-a metamorfozat, pentru o seară, într-un peisaj autentic peninsular, cu măslini, palmieri și leandri. 

Printre invitați s-au aflat persoane publice, oameni de afaceri din comunitatea italiană, precum și oficiali ai Italiei în țara noastră: Excelența Sa, domnul ambasador Marco Giungi, precum și reprezentanții Consulatului General al Italiei în România.

Italian Lifestyle Night a fost un itinerariu presărat cu cele mai incitante destinații care au legătură cu arta și cultura italiană: Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Valentino, Ermanno Scervino, Diesel, Pasquale Bruni by Orologeria Galt, El Unico, Trussardi, Avant Premiere.

Citește despre: Cele mai frumoase rochii purtate de vedete la Festivalul de Film de la Cannes

Invitații s-au bucurat de muzică italiană autentică și s-au delectat cu preparate italiene. Marci auto din Italia au completat tabloul autentic, alături de un prosecco bar și limonadă realizată exact cum numai italienii știu să o facă, servită la umbra arbuștilor mediteraneeni.

De asemenea, toate magazinele care promovează branduri italiene au avut un program special pentru cei invitați, tocmai pentru a-i transpune pe aceștia în lumea boemă și originală a culturii italiene, acolo unde dragostea pentru frumos este ridicată la rang de artă în orice domeniu care poartă cu mândrie titulatura de “Made in Italy”.

“Made in Italy” este unul dintre cele mai puternice branduri de țară din lume, cu o istorie care începe la începutul anilor ’80 si care face referire la cele patru industrii tradiționale pe care s-a bazat dezvoltarea Italiei, grupate sub denumirea generică de “Cei Patru A”: Abbigliamento (branduri de fashion), Agroalimentare (branduri alimentare), Arredamento (branduri din zona de mobilier si design interior) și Automobili (industria constructoare de mașini și ambarcațiuni).

Citește și: Inna, colaborare cu unul dintre cei mai importanți DJ ai momentuluiPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cristian - 19 iunie 2017 21:05
Oferta speciala munca part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia