Machiaj si coafura

Reţetă pentru combaterea subţierii părului


22 ianuarie 2016 | Alina Costache


Dacă nu vrei să îţi fortifici podoaba capilară folosind produse chimicale, ai la îndemână o serie de remedii naturale, care te pot ajuta să ai un păr mai rezistent, dar şi un ten mai strălucitor.

Ho Shou Wu 

Aceasta este obţinută din rădăcina tuberoasă a Polygonum multiflorum, o plantă care creşte în munții din China, şi este de obicei disponibilă sub formă uscată sau de pulbere. Potrivit practicienilor de medicină tradițională chineză, această plantă stimulează creşterea pletelor şi întărirea firelor de păr. Adaugă pudră de ho shou wu în laptele de migdale neîndulcit sau direct în sucul tău preferat ori în smoothie.

Rădăcină de brusture

Este disponibilă în stare proaspătă, dar şi uscată, sub formă de pudră, fiind mai ușor de adăugat la băuturi.  Aceasta are proprietăţi antioxidante şi antibacteriene care ar putea ajuta la restabilirea echilibrului pielii. Pune pulberea de rădăcina de brusture (verifică eticheta de pe pachet pentru instrucțiuni de dozare) în ½ de cană de apa şi lasă să stea peste noapte. Poţi bea ceaiul simplu sau îl poţi adăuga în băutura ta preferată.

Curcuma 

Curcuma este o rădăcinoasă care este disponibilă proaspătă, cum ar fi ghimbirul, sau uscată, sub formă de pulbere,  atunci fiind cunoscut ca turmeric. Aceasta este cunoscută pentru proprietăţile sale anti-inflamatorii și a fost folosită de secole pentru a trata bolile de piele. Se agită 1 lingură de curcuma uscată într-o cană cu apă caldă sau se adaugă direct la suc sau smoothie. Ai grijă să nu te murdăreşti pe haine, turmericul pătează îngrozitor.

Pulbere de perle

Este bogată în aminoacizi şi enzime care ajută la promovarea creșterii celulare sănătoase, astfel pielea ta va arăta mai tânără, iar părul va fi mai sănătos. Adaugă pulbere direct în suc sau smoothie sau amestecă cu un pahar de lapte de migdale neîndulcit.

Apă de trandafiri 

Aceasta se face din aburul de petale de trandafir distilat.  Adaugă 1 linguriță de apă de trandafir la un pahar de apă (este mai bun cu apă minerală) sau direct în suc sau în smoothie.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Anuta - 22 ianuarie 2016 23:22
''Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! OFERTA DE LUCRU!!PROIECT NOU >> PART-TIME -DIRECT PE INTERNET.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri poti CONTINUA sau poti sa te RETRAGI Se ofera contract de comision ! Nu este un job, ci o afacere. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Tu vrei stabilitate, vrei siguranta, vrei performanta. Si le vei obtine, dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte:
cunostinte minime PC
conexiune la internet
Pentru detalii, rog doar persone serioase sa trimiteti mail la adresa :[email protected]
Militaru Gheorghe - 23 ianuarie 2016 07:38
Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected]
Delia - 23 ianuarie 2016 08:42

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia