Feluri principale

Păstrăv la cuptor cu tarhon

26 June 2017, Autor: Diana Bescuca

Tarhonul este de obicei folosit în supe și ciorbe, însă el se potrivește cu carnea de pește, mai exact cu cea de păstăv.

» citeste mai mult

Actualitate

Piept de pui umplut servit cu paste

Ştiai că pastele au fost consumate pentru prima dată în China? În mod eronat, credem că pastele au fost inventate în Italia, dar primele atestări despre ospețe la care se serveau paste provin din China, cu 5.000 de ani înainte de Hristos. » citeste mai mult

Brioşe cu frişcă vegetală şi nucă, reţetă de post

Cauţi un desert simplu şi rapid? Alege această reţetă de brioşe, care se prepară cu frişcă vegetală şi nucă. Iar dacă vrei un pont pentru ca nucile tale să capete un gust şi un miros neplăcute, depozitează-le în locuri răcoroase şi bine aerisite. » citeste mai mult

Mâncare de spanac cu usturoi, reţeta de post

Spanacul este la mare căutare primăvara, aşa că nu trebuie să ratezi un preparat gustos şi sănătos. Fiind o sursă excelentă de fier, spanacul trebuie să se regăsească în dieta ta. Aşa că, în zilele în care nu mai ştii ce să găteşti, încearcă o mâncare simplă de spanac cu usturoi. » citeste mai mult

Aperitive

Bruschete cu roşii

Un aperitiv simplu și la îndemâna oricărei gospodine, delicioasele bruschete pot fi făcute și cu pâine albă, și cu pâine integrală. Încearcă şi tu reţeta noastră. » citeste mai mult

Deserturi

Rețeta zilei: Tiramisu cu caise

Vara asta, răsfaţă-te cu cel mai apetisant tiramisu cu caise şi bucură-te de gustul incredibil al fructelor de sezon! Cei dragi vor aprecia efortul, iar feliuţele de tiramisu nu vor rezista prea mult în farfurie! » citeste mai mult

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia