Diete

Scapă de 7 kg în 14 zile cu dieta Mayo


19 decembrie 2016 | Ileana Preda


Dieta Mayo este un regim hipocaloric care, deși restrictiv, promite rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt, aproximativ 5-7 kilograme în două săptămâni. Totuși, regula de bază este să nu depășești 1000 de Kcal pe zi.

Potrivit adepților dietei Mayo, urmând cu strictețe regulile, vei slăbi 5-7 kilograme, fără sport și fără a pierde din masa musculară.

Dieta Mayo, reguli de bază

Pentru început, trebuie să știi că este indicat ca pe durata regimului să bei cât mai multe lichide, în principiu apă plată sau ceai neîndulcit. Consumul de alcool este complet interzis, iar gustările trebuie șterse de pe listă. În plus, este obligatoriu să mănânci minimum 6 ouă pe săptămână, fără a depăși 6 ouă pe zi. Mai ai voie să mănânci țelină, roșii, castraveți, dar numai în cantități foarte mici. 

Dieta mayo: meniul pe zile

Luni

La micul dejun bea o cafea sau un ceai neîndulcit. La prânz mănâncă 2 ouă fierte, 1 roșie mică și o porție de spanac. La cină ai voie o salată de vită cu o salată cu dressing de ulei și oțet.

Marți

La micul dejun este la fel ca luni, doar că ai voie și un biscuite. La prânz mănâncă exact ce ai mâncat și la cina de luni. Iar la cină consumă o supă fără carne, cu brânză de vaci slabă.

Miercuri

Pentru micul dejun rămâne același meniu ca în ziua precedentă. La prânz ia o țelină cu o portocală, iar la cină ai voie 2-3 ouă, șuncă degresată și salată.

Joi

Micul dejun rămâne neschimbat. La prânz prepară 1-2 ouă fierte tari cu 2 felii de cașcaval și o salată de roșii cu morcovi, iar la cină ai voie un mix de fructe, fără adaos de zahăr, frișcă sau alte topinguri.

Citește și: De ce quinoa este considerată un superaliment

Vineri

Același mic dejun. La prânz mănâncă o salată de roșii cu morcovi și un file de pește slab. La cină, consumă o salată verde cu o porție de carne de vită la grătar.

Sâmbătă

La micul dejun bea o cafea sau un ceai, dar fără biscuiți. La prânz mănâncă o jumătate de pui la cuptor cu salată verde, iar la cină pregătește 2 ouă fierte tari cu o salată de roșii cu morcovi.

Citește și: Cum se bea cafeaua verde!

Duminică

Începe ziua cu o cafea sau ceai cu un biscuite, iar la prânz mănâncă o friptură de vită cu un fruct. La cină răsfață-te cu ce vrei tu, dar fără dulciuri, produse de patiserie sau alcool.

Celelalte 7 zile reia dieta pe zile, așa cum apare mai sus.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia