Ingrijire

Scapă de coșuri, în mod natural, acasă!


21 noiembrie 2014 | Vizualizari: 1899


Acneea este un coșmar pentru foarte multe persoane. Deși este comună în rândul tuturor adolescenților, oricine poate suferi de acnee, chiar și copii.

De obicei, acneea apare într-o zi foarte importantă pentru tine, ruinându-ți planurile. Apare, în general, pe față și pe umeri, dar poate, de asemenea, să apară pe brațe, corp, picioare și fese.

Acneea poate fi declanșată de factori precum:

  • Modificări hormonale sau creșterea nivelului de hormoni, din cauza stresului, pubertății și sarcinei
  • Folosirea produselor cosmetice grase și uleioase
  • Obiceiurile alimentare necorespunzătoare
  • Administrarea unor medicamente precum testosteron, estrogen și alți steroizi
  • Lipsa de somn
  • Umiditatea mare și transpirația

Pentru a preveni apariția acneei:

  • Curăță pielea cu un săpun delicat sau spală-ți fața de două ori pe zi (evită spălarea excesivă)
  • Dacă ai părul foarte gras, spală-te pe cap în mod regulat și piaptănă-te astfel încât să eviți contactul părului cu fața

Iată câteva remedii naturale care te vor ajuta să scapi de acnee:

 Lămâie 

Aplică suc de lămâie cu o cantitate mică de apă de trandafiri sau freacă zona afectată cu o felie de lămâie și peste câteva ore (sau după noapte) spală bine zona.

 Mască cu argilă 

Amestecă argila cu apă pentru a obține o pastă groasă și aplic-o direct pe zonele afectate și așteaptă 20 de minute (sau o noapte), după care spală cu apă rece.

Pastă de dinți

Aplică o cantitate mică de pastă de dinți pe acnee, înainte de a merge la culcare. Acoperă cu un bandaj pentru rezultate mai bune. Acest remediu te va ajuta să scapi de acnee în 1-2 zile.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 21 noiembrie 2014 11:27
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. (Afacere proprie)
Cerinte:
- cunostinte minime PC.
- necesar calculator.
- conexiune internet.
- varsta minima 18 ani.
- rabdare
- seriozitate
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire unde veti afla toate detalile si apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time/full-time , acasa.
Se va lucra pe 2 planuri, iar in al doilea plan, cu 2-3 ore pe zi se poate ajunge usor la 300$ lunar! Pentru detalii trimite “Info“ la e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Madalina - 05 mai 2015 12:32
Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod, de acasă, maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - cunostințe minime PC - seriozitate - perseverență - atenție la detalii și minim 18 ani Nu este necesară experiența. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time/ full-time Important: NU CEREȚI DETALII PE FACEBOOK, le veți primi pe email. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Pentru informații trimiteți textul ,,info’’ la adresa [email protected] Oferim și solicităm seriozitate! În caz că nu primiți o lecție din probleme tehnice, vă rog să mă anunțați! Răspunsul la informațiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia