Ingrijire

Scapă de părul de pe față fără durere!


21 noiembrie 2014 | E.B.


Metodele obișnuite, care te ajută să scapi de părul de pe corp – epilarea cu ceară, spre exemplu – nu sunt recomandate pe pielea fină a tenului. Înceracă câteva metode simple, cu ingrediente naturale!

Poți să scapi de pilozitatea neplăcută de pe față utilizând ingrediente ușor de procurat. Metodele sunt nedureroase și nu au efecte secundare!

1.     Prepară o loțiune mixtă, din suc de lămâie acră, zahăr și apă. Amestecă zahărul în apă în proporție de 1:5 și adaugă câteva picături de zeamă de lămâie. Procedeză apoi astfel:

- îmbibă o dischetă demachiantă în loțiune, freacă ușor zona care trebuie epilată, timp de un sfert de oră

- clătește locul cu apă călduță

- repetă procedeul de 2 ori pe săptămână. După ce părul se decolorează, poți să repeți procedeul doar o dată pe săptămână.

2.     Prepară un amestec cu făină de năut, astfel: pisează bine o mână de năut uscat, până obții o făină. Ia două linguri din acestă făină, adaugă câteva picături de suc de lămâie și un pic de smântână, omogenizează până obții o pastă densă, apoi adaugă un pic de apă pentru a face pasta ceva mai moale.

- aplică pasta pe zona cu păr, lasă să acționeze o jumătate de oră sau până se usucă.

- freacă cu blîndețe locul, în sens opus direcției de creștere a părului. Te poți ajuta de un pic de apă sau de lapte.

- repetă de cel puțin 2 ori pe săptămână, vei observa o îmbunătățire după câteva săptămâni.


Citește și:

Ai părul creț? Uite cum să-l îngrijești!

Iată ce mască întinerește tenul!
Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Ionut - 21 noiembrie 2014 19:41
Deschide o afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA intr-un domeniu de nişă, lucrand acasa pe calculator in timpul liber fara a necesita cunostinte avansate IT. Fii propriul tau sef. Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult. Instruire GRATIS. Oferta este extrem de serioasă. Aveţi posibilitatea să încheiaţi un contract legal care să vă aducă siguranţa dorită. Aveţi posibilitatea să câştigaţi bani în mod legal, simplu, sigur şi comod, dar NU din MLM şi NU din jocuri piramidale! Aveţi şansa de a începe ceva nou, ceva ce sigur NU veţi mai întâlni în altă parte. Trimite un mesaj in care scrii cuvantul INFO la adresa de e-mail : [email protected]

Ana - 01 aprilie 2015 12:05
Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia