Stil de viata

Secretele oamenilor care nu se îngrașă


04 septembrie 2014 | G.R.


Pare că mănâncă tot ce-și doresc, la orice oră din zi și din noapte, nu se omoară cu sportul, iar silueta lor rămâne una de invidiat. Însă nu este chiar așa, căci există câteva secrete care-I fac pe oamenii slabi să rămână așa pe tot parcursul vieții.

Sunt atenți la ce mănâncă

Persoanele slabe sunt atente la ceea ce mănâncă, nu în sensul că stau să numere fiecare calorie pe care o au în farfurie, dar nu fac excese și sunt atenți să nu consume mâncăruri care nu îngrașă. Au un meniu diversificat și sunt persoane care mănâncă multe fructe, legume și porții care nu conțin multe proteine.

Au părinți slabi, și genele sunt doar parțial responsabile

Probabil doar la 30% dintre „slăbănogi” este o moștenire genetic, la restul este vorba despre mediul în care trăiesc, spune James O. Hill, director la Centrul pentru Nutriție de la Universitatea din Colorado.

„Dacă ai crescut mâncând sănătos și făcând sport și ai continuat să ai aceste obiceiuri și la maturitate, asta înseamnă că ai toate șansele să rămi slab pe tot parcursul vieții”, spune acesta.


Mai citește și:

Diete pe termen scurt: Da sau Nu?

3 variante de meniuri dietetice și gustoase


Nu sar peste mese

Cele 3 mese principale și două gustări, între ele, se numără printre secretele oamenilor care nu au probleme cu greutatea. Totodată, când simt că s-au săturat, aceștia se opresc din mâncat, oricât de bună ar fi friptura  pe care o au în farfurie. Nici nu au obiceiul de a da câte o raită la frigider în toiul nopții și nici nu se consolează în porții de mâncare și în dulciuri când au o problemă.

Sunt persoane active

Sunt acei oameni care se rotesc de pe un picior pe altul, care au tot timpul energie și preferă să meargă pe jos spre casă, cel puțin două-trei stații de autobuz. Acest lucru îi ajută să ardă calorii care, astfel, nu mai au timp să se depună nici pe burtă, nici pe coapse sau pe picioare.

Iau măsuri imediat, dacă se îngrașă

În caz că kilogramele nedorite încep să apară, persoanele care au o siluetă de invidiat încep rapid să ia măsuri. Fie că aleg sportul, fie o dietă ușoară, acestea fac rapid tot posibilul să ajungă la silueta inițială.Totodată, au grijă să nu se înconjoare de tentații culinare și nici nu apelează la diete drastice.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Ioan - 04 septembrie 2014 11:42
Le poţi avea numai cu 50 lei (Standard) si 70 lei (Extra, cu un site). 291 Materiale digitale - e-book-uri şi softuri, programe şi ghiduri internet, bonus-uri cu conţinut divers, sfaturi şi secrete pentru viaţă şi afaceri online, cu drepturi totale de proprietate, pentru revindere în copii de n ori, astfel: - Cum să faci bani – 19 - Echilibru mental şi tactici de luptă – 12 - Marketing – 81 - Reţete de slăbire – 4 - Sfaturi diverse – 13 - Site-uri, blog-uri – 34 - Succes în viaţă – 7 - Dragoste – 8 - Îngrijirea câinelui – 1 - Reţete culinare (şi vegetariene) – 10 - Înfrumuseţare – 9 - Pescuit, chitară, bonsai, acvariu – 4 - Programe, ghiduri internet şi PC – 86 - Artă fotografică, horoscop, astronomie – 3 Pentru detalii vizitează site-ul materialedig.com: citeşte detalii, completează câmpurile respective şi trimite.
Ioan - 04 septembrie 2014 11:43
Cumperi si revinzi!
Foarte multe Produse Digitale, le cumperi, capeti dreptul de proprietate asupra lor si le revinzi de cate ori vrei in copii. Ele sunt in 2 variante: STANDARD, cu 50 lei si EXTRA (cu un site) cu 70 de lei. Ele contin e-book-uri si soft-uri; ofer multe bonus-uri.
- Cum sa faci bani – 19, - Echilibru mental şi tactici de luptă – 12 - Marketing – 81 - Reţete de slăbire – 4 - Sfaturi diverse – 13 - Site-uri, blog-uri – 34 - Succes în viaţă – 7 - Dragoste – 8 - Îngrijirea câinelui – 1 - Reţete culinare (şi vegetariene) – 10 - Înfrumuseţare – 9 - Pescuit, chitară, bonsai, acvariu – 4 - Programe, ghiduri internet şi PC – 86 - Artă fotografică, horoscop, astronomie – 3 Pentru detalii vizitează site-ul materialedig.com: citeşte detalii, completează câmpurile respective şi trimite

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia