Stil de viata

Secretul unei vieţi lungi. Află ce trebuie să consumi ca să trăieşti până la 100 de ani!


30 iulie 2015 | Elena Diaconu


Un stil de viaţă echilibrat înseamnă, automat, o viaţă mai lungă. Pentru creşterea speranţei de viaţă, specialiştii în nutriţie recomandă tuturor persoanelor să includă în alimentaţia lor acest elixir al tinereţii.

Este vorba de o băutură preparată din ingrediente naturale. Ai nevoie de 2 cm de rădăcină de ghimbir, 4 morcovi, 3 mere şi sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine în blender. Vei obţine o băutură cremoasă şi delicioasă, care se recomandă pentru consum dimineaţa, înainte de micul dejun. Important este, de asemenea, să o consumi întotdeauna proaspătă.

Cum te ajută această băutură

Ghimbirul scade colesterolul din sânge şi distruge bacteriile din tractul digestiv care sunt responsabile de apariţia ulcerului. În plus, acest condiment stimulează refacerea florei intestinale, reglează peristaltismul intestinal şi combate durerile de cap şi migrenele.

Morcovul este esenţial pentru sănătatea inimii, ochilor, dinţilor şi gingiilor. Specialiştii susţin că această legumă previne apariţia atacului de cord, îmbunătăţeşte vederea, previn cancerul şi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii.Merele întăresc imunitatea, stimulează procesul de slăbire, îmbunătăţesc funcţionarea rinichilor, a ficatului şi a vezicii biliare. Previn, de asemenea, afecţiunile dentare şi gingivale, protejează sistemul cardiovascular, reduc stresul şi oboseala, combat insomnia şi ţin la distanţă virusurile şi bacteriile care atacă organismul.

Lămâia reduce tensiunea, eliminp toxinele din corp, uşurează simptomele artritei, protejează organismul de infecţii, de răceală şi de afecţiuni dentare. Nu în ultimul rând, lămâia întăreşte imunitatea.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Const - 30 iulie 2015 15:23
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia