Paranormal

Semnele care prevestesc moartea


13 martie 2017 | Ariana Maria


Fie că este vorba de karmă, dharmă sau orice alt Shastras, aceste scripturi antice au cunoștințe cu aproape tot ce se întâmplă în jurul nostru. În conformitatea cu aceștia, există câteva semne care ar putea prevesti moartea timpurie a unei persoane.

Notă: Aceste semne sunt prezise după Scripturi, și nu sunt în legătură cu nicio experiență personală.

Iată care sunt semnele care prezic moartea și de ce este important să știi despre ele:

Steaua polară

Potrivit acestor Scripturi, se spune că o persoană care nu poate vedea Steaua polară va muri în spațiu în acel an.

Citește și: Superstiții din întreaga lume

Imaginea distorsionată a soarelui

În Scripturi se spun că, în cazul în care o persoană vede o imagine distorsionată a soarelui, atunci moartea ar putea fi aproape de colț, așa că acea persoană va muri în termen de 11 luni.

Urma piciorului pe nisip

Se spune că, dacă amprenta piciorului unei persoane este incompletă pe nisip, atunci există șanse ca ea să moară în termen de 7 luni.

Vulturul sau cioara

Se spune că, în cazul în care un vultur sau o cioară stă pe capul unei persoane, atunci acesta este un semn sigur de durere. Moartea persoanei este așteptată în următoarele 6 luni.

 Umbra ta distorsionată 

Conform Puranas, se spune că, dacă o persoană își vede umbra distorsionată sau că este înconjurată de un nor de praf, atunci aceasta nu va mai trăi mai mult de 4-5 luni.

Fulger fără ploaie

În cazul în care o persoană vede fulgere fără ploaie sau nori în jurul ei, aceste lucruri indică faptul că persoana ar mai avea numai 2-3 luni de trăit, potrivit scripturilor.

Citește și: Cum îți salvează viața premonițiile

 Picioare uscate după duș 

În cazul în care picioarele unei persoane se usucă în câteva secunde după ce a făcut duș, atunci există șanse ca aceasta să moară în următoarele 10 de zile!

Lumânarea care s-a stins

Se spune că, dacă o lumânare s-a stins dar încă persistă mirosul de ardere, atunci cel care-l simte va avea o durată scurtă de viață.

Sursă+credit foto: boldsky.comPosteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Dorian - 13 martie 2017 14:22
De unde ați luat Scripturile astea? Dezinformați de dragul de a atrage trafic, nu există nimic de acest gen în Scripturi...
Lupsa - 14 martie 2017 12:32
Oportunitatea anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:[email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia