Horoscop

Sexul la femei în funcție de zodie


29 ianuarie 2015 | Vizualizari: 8079


Știm cu toate că semnele zodiacale pot da perspective legate de trăsăturile de personalitate ale fiecăreia dintre noi, dar ele îți pot spune și ce fel de femeie ești când întreții relații intime cu partenerul.

Sexul la femei înfuncție de zodie -  Berbec: Femeia fără prejudecăți

Acest semn de foc este cunoscut ca fiind unul care merge direct la țintă. Fără romantism și muzică în surdină, femeile născute în această zodie nu au nicio remușcare atunci când vor să-și pună în practică ideile când fac sex.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Taur: Femeia romantică

Dacă femeile din zodia Berbec au fel și fel de fantezii, cele din zodia Taur au nevoie de timp pentru a se pregăti de momentele speciale petrecute în doi. Le place să realizeze un moment romantic înainte de perioada intimă. Pentru a se „încălzi“, are nevoie de un preludiu lung.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Gemeni: Femeia vorbăreață

Femeile care s-au născut în zodia Gemeni sunt foarte inteligente și iubesc să vorbească, mai ales seducător. Le place să facă sex la telefon și să vorbească murdar atunci când fac sex.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Rac: Femeia care vrea să fie iubită

Femeile Rac sunt firi emoționale și pentru ele nu există cuvântul sex, ci vor ca momentul pe care-l petrec cu partenerul să fie un act romantic. Relațiile intime cu astfel de femei sunt intense și pasionale.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Leu: Femeia narsicistă

Natura pasională și aventuroasă a femeilor Leu nu poate fi depășită. Acestea se nasc cu dorința de a domina pe plan sexual.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Fecioară: Femeia nimfomană

Ai fi surprinsă să afli că timida și retrasa Fecioară este gata de o partidă de amor la orice oră, atâta vreme cât are la îndemână prezervative și lenjerie de pat curată.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Balanță: Femeia cunoscătoare

Femeia Balanță este o artistă când vine vorba de sex. Pune accent pe fiecare detaliu atunci când se pregătește să petreacă o noapte minunată cu partenerul ei. Alege locuri romantic, își pune o lenjerie intimă sexy, folosește ulei de masaj și muzică în surdină.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Scorpion: Femeia fatală

Priceperea sexuală și magnetismul femeilor Scorpion cu greu pot fi ignorate. Sunt persoane care dau o importanță majoră sexului și își aleg ca parteneri doar bărbații care ajung să le fie la înălțime.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Săgetător: Femeia seducătoare

Femeile născute în zodia Săgetător sunt maestre în arta seducției și nu se lasă până nu găsesc partenerul ideal la pat.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Capricorn: Femeia răbdătoare

Femeile Capricorn sunt foarte calme și răbdătoare. Nu se grăbesc niciodată să facă primul pas și așteaptă ca momentul intim petrecut cu iubitul să se desfășoare liniștit, pentru a se bucura de orice minut petrecut în brațele sale. Bărbații care vor fi răbători cu femeile Capricorn vor fi răsplătiți pe deplin.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Vărsător: Femeia dornică să experimenteze

Femeile Vărsător vor mereu să încerce lucruri noi, cu oameni noi. Fie că este la o petrecere, în club sau la o cafenea, este mereu în căutarea bărbatului care să o ducă pe culmile plăcerii.

Sexul la femei înfuncție de zodie - Pești: Femeia credincioasă

Femeile Pești caută bărbați cu care să fie compatibile din punct de vedere sexual, dar și atrase de aspectul fizic. Sunt femei pasionale, atente, răbdătoare și se dăruiesc bărbatului ales din iubire și nu din dorința de a experimenta.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Adrian Razvan - 28 ianuarie 2015 14:37
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail: [email protected]
Mihaela - 29 ianuarie 2015 07:12
Oferta lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

Mihaela - 29 ianuarie 2015 07:12
Oferta lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

Rodica - 29 ianuarie 2015 18:04
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Rodica - 05 februarie 2015 19:55
Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia