Machiaj si coafura

Sfaturi pentru aplicarea corectă a dermatograful


19 mai 2017 | Ariana Maria


Ochii frumoși sunt captivanți, strălucitori, mai ales atunci când sunt fardați. Nelipsit din machiajul ochilor este dermatograful.

Dermatograful se găsește sub formă de creion, lichid sau gel. Indiferent pe care-l alegi, trebuie să știi cum să-l aplici, mai ales dacă vrei să scoți ochii în evidență.

Alege dermatograful potrivit

În funcție de preferințele tale, alege un dermatograf. Acesta poate fi creion, gel sau lichid. Gelul pentru ochi este astăzi foarte popular. Dar, cel lichid este cel mai bun dacă nu ești expertă în machiajul ochilor.

Curăță foarte bine fața

Curăță tenul cu o loțiune, apoi aplică o cremă de ochi în zona din jurul ochilor și una hidratantă pe restul feței. Aceste produse mențin tegumentul sănătos, hidratat și lipsit de imperfecțiuni.

Citește și: Machiajul de vară: de ce trebuie să ții cont

Desenează linia ochilor

Desenarea unei linii continue și subțiri de-a lungul genei superioare este primul pas în machiajul ochilor. După ce ai terminat, fă același lucru și cu celalalt ochi. Încearcă să păstrezi o simetrie.

Umple linia punctată

Desenează colțul interior al ochilor și umple-l. Desenează o coadă mică la marginea exterioră a pleoapei și apoi un mic triunghi de la capătul cozii.

Aplicarea rimelului

După finalizarea liniei superioare, treci la genele inferioare (numai în jumătatea exterioară). Cu un creion negru colorează mucoasa ochiului. Termină machiajul prin aplicarea rimelului prin mișcări în zigzag.

Citește și: Fardul de pleoape - ghid de utilizare

 Câteva sfaturi utile:

- Nu clipi niciodată când aplici dermatograful;

- Ai grijă la linia de contur;

- Privește în jos când aplici dermatograful.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Mihaela - 18 mai 2017 11:42
Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
[email protected]
Costica - 18 mai 2017 22:47
Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email:
[email protected] com

http://bit.ly/29ypMJN
Ioana - 19 mai 2017 13:06
Eu folosesc un dermatograf Arrow si sunt multumit de ce face.


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia