Agenda

Singură de Sfântul Valentin? Iată ce să faci!


08 februarie 2016 | Sorina Severin


Nu de nicio tragedie dacă anul acesta te-a prins sărbătoarea îndrăgostiților fără partener. Ai o mulți de opțiuni ca să nu te simți singură. Iată ce să faci!

Ieși la cumpărături

Un studiu realizat pe femeile între 20 și 40 de ani a relevat că cel mai bine se relaxează și uită de probleme atunci când sunt la vânătoare de chilipiruri. Și cum în această perioadă multe magazine sunt încă valabile reducerile, îți propunem să faci o vizită în cel mai apropiat centru comercial și să te relaxezi pentru câteva ore în compania celor mai fidele prietene, hainele și accesoriile. Pentru ca distracția să fie dublă, ia cu tine și o prietenă.

Răsfăț  pentru tine

Iarna de obicei avem tendința să ne neglijăm ritualurile de înfrumusețare. Așadar rezervă această zi doar pentru tine. Începe-o la un salon de masaj sau la saună, continua cu o manichiură, o pedichiură, hidratează-ți tenul și părul și nu uita să treci și pe la coafor. Poate a venit momentul să întâmpini primăvara cu o nouă culoare la păr.

Ieși la un restaurant cu pretenții

Măcar din când în când meriți să iei masa într-un local unde nu obișnuiești să ieși foarte des. Nu e nevoie să comanzi cel mai scump fel de mâncare, ci doar să trișezi de la dietă și să guști un desert rafinat. Invită și prietenele și nici nu-ți vei da seama cum a trecut timpul.

Petrecere în pijamale

Dacă nu ai chef să ieși din casă, cum ar fi să-ți inviți cele mai bune prietene, care sunt fără partener, la o petrecre în pijamale. După ce pregătiți ceva bun de mâncare și vă relaxați cu un pahar de vin, vă puteți întinde la discuții sau vă puteți uita la un film, de preferință nu unul romantic.

Karaoke Party

Sunt atât de multe locuri în care-ți poți dovedi talentul artistic. Nu contează dacă ai sau nu voce, important e să știi să faci atmosferă și să te distrezi.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Raluca - 08 februarie 2016 17:08
Oportunitate de castig! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Pentru detalii scrieti la adresa de email: ralucanut@yahoo.ro
Maria - 08 februarie 2016 22:41
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mycutza_ana_marya@yahoo.com

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia