Diete

Slăbește cu dieta cu tărâțe de grâu


15 august 2016 | Simona Stanila


Ieftine şi la îndemâna oricui, tărâţele de grâu conţin substanţe care topesc grăsimile şi au rezultate uimitoare dacă vrei să slăbeşti rapid.
Beneficiile tărâţelor de grâu sunt numeroase: ele conţin vitamine, fibre şi te ajută să-ţi menţii greutatea.
 

Previn obezitatea şi uşurează digestia

 
Cea mai importantă parte a bobului de grâu se află în învelişul lui, care se regăseşte integral în tărâţe, dar nu şi în făina pe care o consumăm de obicei.
 
Tărâţele de grâu conţin substanţe care „îmblânzesc” alimentele ajunse în stomac, uşurând procesul de digestie. Ele previn obezitatea şi te scapă de kilogramele în plus, datorită faptului că accelerează metabolismul şi îmbunătăţesc tranzitul intestinal.
 
 

Scad pofta de mâncare

 
În prima parte a curei, se administrează pulberea de tărâţe, câte două linguriţe, de trei-cinci ori pe zi, înaintea fiecărei mese. Praful de tărâţe se poate combina cu orice lichid, precum ceai, suc sau ciorbă, însă temperatura acestuia nu trebuie să depăşească 40 de grade, pentru a proteja vitaminele.
 
Dimineaţa, cu o oră înainte de micul dejun, bea o cană cu apă în care ai pus la macerat de cu seară o lingură de tărâţe proaspete. Fiindcă tărâţele de grâu sunt săţioase, cei care urmează această dietă mănâncă mai puţin, fără să aibă probleme de sănătate.
 
În urma dietei cu tărâţe de grâu, care trebuie să dureze 30 de zile, îţi menţii mult timp greutatea obţinută în acest interval.
 

Se mănâncă înainte de masă

 
După 15 zile, dacă doreşti să slăbeşti mai repede, pe lângă tărâţe, bea ceai verde sau apă caldă înaintea fiecărei mese. Astfel se diluează sucurile gastrice, dispare senzaţia de foame şi se îmbunătăţeşte tranzitul intestinal.
 
Pentru a completa doza de calciu, care lipseşte din tărâţe, adaugă în meniu două-trei porţii de iaurt. O zi pe săptămână încearcă să o „dedici” fructelor şi legumelor crude. Două-trei ceaiuri, pe care le bei cât mai calde, după cină, ajută la arderea caloriilor. Este permisă şi o linguriţă de miere, la terminarea fiecărei mese.
 

Meniu pentru o zi

 
Înainte de micul dejun:
 
- o cană de apă cu o lingură de tărâţe de grâu
 
Micul dejun:
 
- 2 linguriţe de tărâţe de grâu, împreună cu un pahar de lapte degresat sau un iaurt dietetic şi un ou fiert
 
Prânz:
 
- 2 linguriţe de tărâţe de grâu
 
- peşte la grătar sau pui fiert cu lămâie
 
- prune uscate cu ceai
 
- pâine integrală
 
Gustare:
 
- 2 linguriţe de tărâţe de grâu
 
- un măr
 
- 30 g brânză dietetică
 
Cină:
 
- 2 linguriţe de tărâţe de grâu
 
- o porţie de friptură de pui sau de viţel cu legume
 
- ceai verde


Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Cosmin Stoica - 15 august 2016 11:49
Ultima sansa! Vrei castiguri rapide? Castiguri motivante! S-au acordat peste 4600 de dolari în primele doua luni! Companie internationala cauta persoane serioase! Ne extindem in forta! Cereti detalii la adresa de email: [email protected]
Costica Pacuraru - 16 august 2016 01:57
Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Fiindcă noi te ajutăm să câștigi!Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected] com


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia