Remedii naturiste

Soluția-miraculoasă care curăță arterele


17 februarie 2016 | Madalina Harjoi


Rolul arterelor din corp este de a transporta substanțele nutritive și oxigenul la inimă și la alte organe majore ale organismului. Din acest motiv, arterele trebuie să fie în permanență curate și desfundate.

Produsele alimentare prelucrate, alimentele grase, toxinele și substanțe chimice pot duce la deteriorarea gravă a sănătății cardiovasculare.

Există trei ingrediente eficiente care pot desfunda arterele blocate și elimina grăsimile din sânge, fiind foarte importante pentru cei care au arterele coronare blocate.

Prin combinarea acestor trei ingrediente, se obține o băutură delicioasă și sănătoasă, care are numeroase beneficii pentru sănătate. Amestecul poate regla grăsimea corporală, desfunda arterele coronare, detoxifica ficatul, proteja organismul de gripă și răceală, distruge radicalii liberi și infecțiile care afectează circulația sângelui și întărește sistemul imunitar.

Pentru a obține băutura ai nevoie de:

4 litri de apă

8 lămâi

8 căței de usturoi

1 bucată de ghimbir

Mod de preparare

Spală bine lămâile, după care taie-le în bucăți potrivite. Adaugă ghimbirul și usturoiul curățate și tăiate și punele într-un blender, alături de lămâi. Ar trebui să obții o pastă omogenă, pe care o pui într-un vas la fiert. După primul clocot, dă amestecul de pe foc și așteaptă să se răcească. Strecoară și depozitează preparatul în recipiente din sticlă.

Cum se consumă

Această băutură sănătoasă trebuie consumată zilnic, trei săptămâni. Se bea pe stomacul gol cu două ore înainte de mesele principale. Este indicat să faci și mișcare, de cel puțin trei ori pe săptămână în timpul acestui tratament de curățare. Cura nu va duce doar la curățarea arterele, ci va îmbunătăți starea generală de sănătate.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Georgiana - 17 februarie 2016 17:28

Cea mai moderna oportunitate! Indreapta-te spre o noua directie! La timpuri noi, metode noi de a castiga bani! Pana acum, foarte multi oameni lucreaza cu noi! Incepe si tu sa castigi bani! Trebuie doar sa vrei sa te instruim si sa te indrumam pas cu pas, cu mare atentie! Cere urgent detalii la adresa de email: [email protected]
Tiberiu - 18 februarie 2016 08:58
Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor cu posibilitati de extindere pe plan mondial !! Activitate practica si profitabila pentru oricine din confortul casei tale , lucrezi cand doresti si cand ai timp ! Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia