Remedii naturiste

Trioul alimentar care te ferește de cancer


15 ianuarie 2015 | Elena Diaconu


Dacă vei include în dieta ta o combinație alimentară preparată din trei condimente populare, îți vei reduce la minimum riscul de a suferi de cancer.

De ce ingrediente ai nevoie

Amestecă 1/4 lingură de turmeric pudră cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și cu un vârf de cuțit de piper negru măcinat.

Cercetătorii au descoperit că acest trio alimentar combate, în special,  cancerul de colon, cancerul de prostată și pe cel mamar.
 

Cum te ferește de cancer

Turmericul are proprietăți antiinflamatoare, ceea ce înseamnă că inflamațiile din corp care duc la declanșarea tumorilor canceroase sunt reduse la minimum. Aceleași beneficii au fost remarcate și la celelalte două ingrediente, motiv pentru care acest trio alimentar este extrem de benefic în prevenirea cancerului.
 

Cum se consumă pentru efecte maxime

Poți folosi acest amestec ca dressing pentru salate sau îl poți consuma ca atare.

Dacă vrei să îl folosești în combinație cu alte mâncăruri, adaugă-l la sfârșit, ca să nu se piardă din proprietățile benefice pe care le are asupra corpului.

În cazul în care vrei să-l consumi ca atare, combină-l cu puțină apă, altfel ți se va părea greu de consumat datorită iuțelii pe care o are.Posteaza un comentariu


captcha

Comentarii

Nu există comentarii pentru acest articol. Fii prima care comentează!


RSS Yahoo! Stiri   |   Termeni si conditii  |   Politica de confidentialitate  |   Contact  |   Redactia